in

Lerares werd zwanger van leerling op vliegtuigtoilet

De 29-jarige Ellie Wilson moest vandaag terechtstaan in het Engelse Bristol. De reden: ze had s*ks met een 16-jarige leerling drie jaar geleden.

Schoolreisje
Wilson was in 2015 (toen nog 26 jaar oud) samen met een groep leerlingen op schoolreisje in het buitenland, melden verschillende Engelse media. Tijdens de terugreis gebeurde er wat opmerkelijks. De vrouw had s*ks met een leerling in het toilet van het vliegtuig. Weken na het incident kwam de vrouw terug bij de leerling om te vertellen dat zij zwanger was en vroeg hem hoe het verder moest. Uiteindelijk nam ze een abortus. De zaak werd uiteindelijk door medestudenten en leraren aangekaart.

Lees ook!
Monique reageert op emotionele liefdesbrief van André

S*ks
Volgens de aanklager werden twee werden vaak samen gezien en in een tent tijdens de schoolreis hadden ze tot laat gesprekken. De lerares adviseerde daar ook aan de student om het uit te maken met zijn vriendin. Uiteindelijk leidde het tijdens de terugreis tot s*ks. Volgens de aanklager eerst oraal en daarna vaginaal. Alcohol kan een rol hebben gespeeld, want meerdere leerlingen waren onwel tijdens de vlucht. Ook de jongen bevestigde dat hij te veel drank op had. Na de gebeurtenissen in het vliegtuig hebben de twee nog meermaals met elkaar afgesproken.

Voor de rechter
Vandaag moest Wilson voor de rechter komen voor vier aanklachten van het misbruik maken van haar positie en het hebben van s*ks met een minderjarige. Alle beschuldigen ontkende ze. Ze vertelde in de rechtbank dat ze te ver ging in de relatie met de jongen, maar geen s*ks met hem had. Zij doet de beschuldigingen dan ook af als fantasie. Bovendien zou ze ongesteld zijn geweest in het vliegtuig. De aanklager gelooft de uitleg van Wilson niet. Die kan zich niet voorstellen dat de jongen erover zou liegen.

Lees ook!
Els vangt dieren op van mensen die door corona zijn overleden: 'We zitten propvol'

Lerares
De vrouw werkte als scheikundelerares op een middelbare school. Ze stond bekend als een goede en talentvolle docente. Inmiddels doet ze dat niet meer want ze staat op een zwarte lijst.

Inbrekers gebruiken deze geniepige truc om te achterhalen of je thuis bent of niet

Oude dame woont 1,5 jaar bij dode lichaam van echtgenoot.