in

Lauren (16) vroeg haar papa een cv op te stellen, maar heeft er meteen spijt van

Als je op zoek bent naar een job, is het niet altijd een goed idee om je vader te vragen een cv op te stellen. Of toch niet als je Lauren Moore heet en in het Engelse Redcar woont. Haar vader kwam met een opvallend ‘eerlijk’ exemplaar voor de dag.

Uit frustratie over het typische tienergedrag van zijn dochter somde de vader van de 16-jarige Lauren Moore de ’kwaliteiten’ van zijn dochter netjes op. Lui, vaak te laat, onwetend, onbeschoft en ‘het kan haar allemaal geen r**t schelen’ zijn er maar enkele van.

Papa Moore nam ook de moeite om zijn dochters taken en verantwoordelijkheden in het dagelijks leven aan te duiden.Op mijn vader zenuwen werken, niet luisteren, Facebook checken, alles naar de filistijnen helpen, rommel maken …

Voor wie het allemaal niet vertrouwt, is er ook een referentie opgegeven. Een reclasseringsambtenaar met de naam Ben Dover. Maar bellen moet je deze man niet, want ook hem interesseert het allemaal geen sikkepit, aldus het curriculum.

Dat er allicht wel een bron van waarheid in het opmerkelijke curriculum zit, kan Lauren zelf waarschijnlijk niet echt schelen. Zij vindt het vooral erg grappig – en ze is niet de enige. Haar foto’s doen intussen volop de ronde op Twitter en op internationale nieuwssites.

3-jarige peuter gilt de hele 8 uur durende vlucht – een passagier filmde het voorval en bekritiseert de moeder

Man denkt dat hij gigantische bever aan het redden is uit rivier – gaat dichterbij en beseft het ondenkbare