in

Kroonprinses Amalia leidt online dubbelleven

Uit een Duits onderzoek is gebleken dat kroonprinses Amalia er een dubbelleven op nahoudt op het internet. Daaruit komt ze naar voren zoals we haar niet eerder zagen!

Is van prinses Alexia (13) bekend dat ze zeer actief is op de sociale media, naar nu blijkt is die wereld ook geen onbekend terrein voor haar oudste zus Amalia (15). Dat ontdekte een Duitse journalistieke website.

Zij schakelden zogenoemde internetrechercheurs in om het platform Instagram af te speuren op zoek naar sporen van de Nederlandse kroonprinses. En ziedaar: Amalia blijkt er in het diepste geheim onder een schuilnaam een Instagram-account op na te houden! Story kreeg inzage in het account waar Amalia geregeld wat foto’s op plaatst die laten zien dat ze – naast van paarden – een liefhebster van de natuur is.

Lees ook  Ongemakkelijk, Bridget Maasland en Monique Westenberg treffen elkaar

Een heel bijzondere foto is er één die Amalia plaatste van het uitzicht vanuit haar tienerslaapkamer. Ze begeleidt het plaatje met de tekst ‘Ochtendglorie, gezien door mijn raam’. Geen erg creatieve tekst, maar er is iets anders dat deze foto bijzonder maakt. Zeer oplettende kijkers herkennen namelijk meteen de omgeving van Villa Eikenhorst, waar Amalia op het moment dat de bewuste foto werd geplaatst, nog woonde.

Lees ook  Vrouwelijke stierengevechtster in ziekenhuis nadat ze werd aangevallen in het gezicht door zware stier

Al even herkenbaar zijn de foto’s die Amalia maakte toen ze in alle vroegte met haar hond op pad was. ‘Mijn hond uitlaten om zes uur ’s ochtends’, schrijft ze erbij. Het zijn stuk voor stuk foto’s waarop ze er zorgvuldig voor zorgt dat ze zelf buiten beeld blijft. Maar dat betekent niet dat een account dan ook niet meer naar een eigenaar terug te leiden is…

Vrijwel niemand weet hoeveel meisjes er op deze verwarrende foto staan.

Agent schiet zwangere vrouw dood – ‘Ik ben zwanger!’, riep ze nog