in

Koppel net te laat, cruiseschip vertrekt en zwaait het uit met een ‘mega-bye’

Een video van een koppel dat tijdens een cruise in het Caribisch gebied net te laat arriveert bij het gigantische schip, wordt massaal bekeken. De beelden tonen hoe de twee toeristen op Sint Maarten beteuterd op de kade staan en toe moeten kijken hoe het schip de haven uitvaart. Als klap op de vuurpijl staat een bemanningslid met een gigantische hand met hierop het woord ‘bye’ de achterblijvers uit te zwaaien.

Alles wijst erop dat het om een ongelukkig toeval gaat, maar de hilarische samenloop van omstandigheden was meteen een hit. De beelden werden gedeeld door Cruceros Puerto Rico, een Facebookpagina die informatie post over de cruiseschepen die de haven van San Juan in Puerto Rico aandoen. Al meer dan 300.000 mensen bekeken de beelden de afgelopen twee dagen.

Lees ook  Moeder filmt zoontje dat speelt in de tuin en schrikt als ze de beelden terugziet

Hierop is te zien hoe de twee reizigers wanhopig toekijken als het schip de haven verlaat. Er is geroep en gefluit te horen en enkele mensen moeten erg lachen om het lot van de onfortuinlijke reizigers: ,,Ze hebben hem gemist”, klinkt het. Daarop wandelt het koppel de pier af.

Eiland
Volgens Cruceros Puerto Rico werd de video gemaakt in de haven van Philipsburg op Sint Maarten. Het is niet duidelijk wanneer dat precies gebeurde, maar volgens het reisschema van de Freedom of the Seas vertrok het cruiseschip maandagavond van het paradijselijke eiland richting Saint Kitts. Het kwam van San Juan in Puerto Rico.

Lees ook  Patty Brard krijgt de wind van voren – ‘Ze is een leugenaar’

Het gebeurt nog wel eens dat reizigers te lang wegblijven bij een tussenstop tijdens een cruise en dat het schip al vertrokken is bij hun terugkeer. Ze moeten dan vaak zelf in de volgende aanleghaven van het schip zien te komen, bijvoorbeeld met het vliegtuig.

Zelfs Yolanthe wist zich geen houding te geven bij dit kampvuur

Politie: ‘Geen kwade bedoelingen marktverkoper die kind beertje met camera gaf’