in ,

Koppel adopteert drie broertjes zodat ze bij elkaar kunnen blijven

Precies op 23 november, uitgerekend Nationale Adoptiedag in de VS, mochten de broertjes Joey (3), Logan (2) en Noah (1) zich voor altijd samen vestigen in hun nieuwe thuis.

Hun adoptieouders, KC en Lena, hadden een paar jaar geleden Joey als eerste geadopteerd. Het jongetje was op dat moment twee jaar oud.

“We zagen een foto van Joey en Children’s Friend zei dat het een goede match zou zijn,” vertelde Lena. “Hij was toen 18 maanden oud.” Het koppel adopteerde de kleine Joey in maart. Maar dat zou pas het begin zijn!

Lees ook  Drama: ‘Ik heb mijn vrouw niet verteld dat ik een zoon ben van incest-ouders’

Niet lang daarna kregen KC en Lena een telefoontje van Children’s Friend. Joey had een zes weken oude broertje, Noah, die ook dringend een thuis nodig had.

Ze hoefden er niet lang over na te denken en wisten nagenoeg meteen dat ze het jongetje ook zouden adopteren.

Toen kwamen ze erachter dat er nog een derde broertje was, Logans adoptie door een ander gezin was mislukt.

De twee wisten precies wat hen te doen stond! Een maand nadat ze Noah verwelkomden, voegde Logan zich bij zijn twee broertjes.

Lees ook  Deze armband geeft een elektrische schok als je teveel geld uitgeeft

Om voor drie jongetjes, die nog geen 4 jaar oud zijn, te zorgen is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Wat Lena en KC deden is daarom ongelooflijk te prijzen!

De jongetjes zijn in 2019 geadopteerd en Joey vierde begin dit jaar alweer zijn vijfde verjaardag!

Niet alleen hebben Joey, Logan en Noah de kans gekregen om samen op te groeien, dankzij KC en Lena doen dit ook in een gezin vol liefde!

Mark Rutte doet een boekje open over hoe hij vroeger als kind was

Sow, Sophie Milzink uit de kleren!