in

‘Knapste schaatsster van de planeet’ Jutta Leerdam verovert internet met hete insta-foto’s

Jutta Leerdam is een van Nederlandse grootste schaatstalenten. Zo werd ze bijvoorbeeld vorig jaar in Salt Lake City wereldkampioene op de 1.000 meter.

Schaatsen is echter niet het enige podium waar ze uitblinkt. Haar Instagram-account staat namelijk vol met bijzonder fijne foto’s waarmee ze in iedere miss-verkiezing hoge ogen zou gooien, zo weten ze inmiddels ook buiten de Nederlandse grenzen.

Lees ook  ZIEN: Juultje Tieleman laat met strandfoto zien dat het allemaal nóg warmer kan op Instagram!

Stapelzot van Jutta
Op haar Insta-pagina post de 22-jarige blondine uit ‘s-Gravenzande regelmatig prachtige plaatjes van zichzelf, waarop ze niet te verlegen is om uitdagende (bad)pakjes aan te trekken.

Ook haar laatste foto is er weer zo eentje, zo is ook onze zuiderburen niet onopgemerkt gebleven. Zo noemt Clint.be haar zelfs de ‘knapste schaatster van de planeet’.

De website schrijft: ‘Jutta zelf beseft ook heel goed dat ze er waanzinnig uitziet en dankzij haar nieuwste Instagram-plaatje praat elke Nederlander vandaag over hun nationale trots in het schaatsen.

Lees ook  Politie treft naakte studenten aan op straat: ’Aangesproken op hun vreemde gedrag’

Haar badpak-foto zorgt ervoor dat iedereen weer stapelzot is van Jutta en dat elke site deze week weer over haar schrijft.

Check hier wat fijne plaatjes van de ‘knapste schaatster van de planeet’ Jutta Leerdam:

Juultje Tieleman heeft de boel er losjes bijhangen tijdens haar vakantie!

Zien: Emma Heesters breekt het internet met bloedhete foto!