in

Klanten McDonald’s furieus omdat nieuwe papieren rietjes hun milkshake verpesten.

In het Verenigd Koninkrijk reageren klanten van McDonald’s woedend nadat de plastic rietjes vervangen werden door papieren exemplaren.

De fastfoodketen maakte de overschakeling om de schade voor het milieu te beperken, maar heel wat mensen klaagden erover dat ze niet langer van hun favoriete drankjes kunnen genieten. Het gaat dan in het bijzonder vooral om milkshakes.

Een boze klant tweette: “De papieren strootjes zijn goed voor cola, maar op een dag had ik een milkshake en ik had zoveel moeite om te drinken dat ik een plastic rietje van thuis moest gebruiken.”

Lees ook  Lisa (21) weegt 248 kilo: ‘Mijn lunch? 2 borden friet, 6 gefrituurde snacks en een hele fles cola’

Een andere persoon vergeleek het gebruiken van de rietjes als op een tampon zuigen (al weten we niet precies wat we ons daarbij moeten voorstellen).

Klanten waren zo boos over de nieuwe papieren rietjes dat er een petitie werd gestart om de plastic rietjes terug te krijgen. Die petitie werd ondertussen al meer dan 35.000 keer ondertekend.

Het is overigens erg onwaarschijnlijk dat McDonald’s op haar beslissing zal terugkomen. Een woordvoerder zei: “Onze leveranciers maakten papieren rietjes die minstens 30 minuten meegaan in de meeste, zo niet alle drankjes.”

Lees ook  Om deze redenen zijn mensen met groene ogen heel bijzonder

Er waren ook heel wat mensen die de fastfoodketen ter verdediging schoten. Iemand reageerde: “Ik denk dat sommige mensen volwassen moeten worden en stoppen met klagen over papieren rietjes in plaats van plastic rietjes bij McDonald’s.”

Heb jij ervaring met papieren rietjes? Laat van je horen in de reacties!

Man die vrouw ‘doodschopte omdat ze niet met hem naar bed wilde’ overlijdt in beruchte gevangenis.

12-jarig meisje pleegde zelfmoord ‘omdat jongen op school haar pestte met haar gewicht’.