in

Kijkers oneens met uitspraak van Mr. Frank Visser: ‘Er klopt niets van!’

De uitspraak zou niet kloppen, volgens de kijkers

Elke week stroomt Twitter vol met reacties op het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Meestal zijn de kijkers het roerend eens met de uitspraak van de rechter. Dit keer loopt het allemaal anders. Kijkers zijn het namelijk helemaal niet eens met deze uitspraken en dat is verbazingwekkend. In deze aflevering staan Bep en Marlene tegenover elkaar. Marlene zegt knettergek te worden van de televisie van buurvrouw Bep. Ze zou de televisie op ‘standje 98’ zetten en daarmee het leefcomfort van Marlene aantasten. Meester Visser vindt dat Marlene moet stoppen met klagen.

Lees ook  P*dofiel met dwerggroei moet niet naar gevangenis ‘omdat er geen aangepaste toiletten zijn’.

Liegen

De dochters van Bep bemoeien zich maar al te graag met het geschil tussen haar en Marlene en beweren zelfs dat Marlene liegt over haar epilepsie en dat ze dingen hoort die er helemaal niet zijn. Ook betichten ze haar ervan dat ze heel agressief is en heel naar te werk gaat. Meester Visser besluit de proef op de som te nemen en een geluidsexpert uit te nodigen. Hij meet het geluid in het huis van Marlene en juist daar hebben de kijkers kritiek op. Ze denken dat Bep al wist dat hij langs zou komen en met de instellingen van de televisie geknoeid heeft.

Lees ook  Zien: “André Hazes pakte Monique vol op de mond, Bridget zat verderop!”

Niet zeuren

Toch ziet meester Visser dit niet zo en zijn is daarom ook keihard. “Ik weet niet wat mevrouw Marlene heeft gehoord, maar het is niet de televisie van buurvrouw Bep”, oordeelt hij. Marlene mag van hem de buurvrouw niet meer lastig vallen en als ze dit wel doet staat hier een boete van 100 euro op. Dit alles tot het ongenoegen van de kijkers en die aarzelen niet om dat te ventileren op sociale media. Hier een kleine verzameling van de Tweets:

Man filmt stiekem andere vrouwen in bikini, maar krijgt zeer onaangename verrassing

Wie was ‘The Falling Man’ op de iconische foto van 11 september 2001