in

Kevin werd zonder armen en benen geboren – nu eist staat tot driemaal toe bewijs dat hij niet kan werken

Kevin Donnellon werd zonder armen en benen geboren. Vandaag de dag is hij 58 jaar oud en met vervroegd pensioen.

Echter, de staat heeft dit jaar al driemaal bewijs geëist dat hij niet kan werken, zodat hij zijn geld kan krijgen.

Kevin werd in het Verenigd Koninkrijk geboren, zonder armen of benen. Desondanks heeft hij de lichamelijke beperkingen niet zijn leven laten bepalen.

Ondanks alle moeilijkheden heeft hij een studie sociale wetenschappen voltooid en werkte hij met volwassen met leerproblemen, aldus The Mirror.

Echter, er kwam een moment waarop hij het lichamelijk niet meer aankon. “Mijn laatste betaalde baan was 15 jaar geleden,” vertelde hij aan de krant.

Lees ook  Nieuwe trend: Vrouwen slikken lintwormen in tegen overtollige kilo's

“Nu ben ik niet meer zo gezond. Ik heb hevige rugpijn van de kunstmatige benen die ik altijd droeg. Ze hadden toen niet zulke fantastische prothesen zoals nu. Ik heb ook diabetes type 2.”

Hoewel zijn situatie bekend is, heeft hij dit jaar tot driemaal toe formulieren ontvangen waarop hij moet aantonen dat hij niet kan werken.

“Deze regering lijkt mensen met een beperking als doelwit te hebben,” vertelde hij aan The Mirror.

“Ik heb veel vrienden met een beperking, die bang worden als ze deze brieven ontvangen en te horen krijgen dat ze geen geld meer ontvangen.

Lees ook  Vader breekt botten van baby: "Ze verdiende het"

Ik heb het afgelopen jaar twee keer deze formulieren moeten invullen. Nu heb ik een derde die voor 25 december terug moet worden gestuurd. Vrolijk kerstfeest.”

De formulieren bevatten vragen die heel erg persoonlijk en indringend zijn. De hele situatie is ontzettend moeilijk en stressvol voor Kevin.

“Ik ben zo geboren. Je zou denken dat mijn gegevens in het systeem zitten.”

Het moet verschrikkelijk aanvoelen voor Kevin, omdat hij lijkt alsof de officiële instanties hem niet vertrouwen. Wat vindt u hiervan?

Dodelijke waarschuwing aan neuspeuteraars

Top 5 seksfantasieën van vrouwen