in

Kerel slikt goudvis in op kermis en spoelt het door met biertje – maar nu vergaat het lachen hem.

Opgelet: De video onderaan dit artikel bevat heftige beelden die op sommige kijkers schokkend zouden kunnen overkomen.

Een man moest voor de rechter verschijnen nadat hij gefilmd werd hoe hij op een kermis een goudvis inslikte en het doorspoelde met een biertje.

De 27-jarige Josh Coles werd gepakt nadat zijn partner de vreselijke beelden via Snapchat deelde met de tekst: “Hij heeft mijn goudvis opgegeten.”

Aanvankelijk ontkende Coles uit Devon in het Verenigd Koninkrijk de aanklacht voor het onnodig laten lijden van een dier, maar erkende uiteindelijk toch schuld om een gevangenisstraf te vermijden.

Lees ook  Kat achtergelaten in supermarkt met briefje: ‘Mogen jullie meenemen’

De openbare aanklager argumenteerde dat de vis onder stress stond en onnodig leed terwijl hij langzaam door het spijsverteringsstelsel van de man ging alvorens te sterven.

Colen kreeg een taakstraf van 200 uren en mag 5 jaar geen vissen houden. Daarnaast moet hij verplicht een cursus volgen over het nemen van de juiste beslissingen en alcoholconsumptie.

De openbare aanklager zei: “Hij beweerde dat hij de vis gewonnen had op de kermis en dat het bijna halfdood was. Hij lachte toen hij dat zei. Hij leek geamuseerd door de rechtszaak en vroeg wat er zou gebeuren omdat het maar een goudvis was.”

Lees ook  Waarom eten sommige honden toch zo graag gras?

Zijn advocaat wierp op dat Coles aan een milde vorm van autisme lijdt en in het verleden wel vaker idiote dingen deed nadat hij door vrienden werd opgejut.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES!

Waarom je bij de kapper nooit met je benen over elkaar moet zitten

Jongetje (3) lag twee minuten onder water terwijl mama high werd van drank en drugs.