in

Ken je ‘m nog? Dit is Herman ‘I’m A Dancer’ uit Idols 15 jaar later!

Herman van Idols, wie kent het inmiddels beroemde dansje van deze artiest niet. Wij zijn op zoek gegaan hoe het nu met hem gaat en we hebben na veel zoeken nog een aantal foto’s opgedoken. Herman van Idols, zo kennen de meeste mensen deze zanger, maar officieel heeft hij Herman Berghuis. Hij komt uit Alkmaar en is daar op 16 december 1983 geboren.

Inmiddels is Herman dus al geruime tijd dertiger. Zijn carrière begon bij Idols. In 2003 deed hij auditie voor een onbekende jury, waarna hij doorgestuurd werd naar de bekende jury (Henkjan Smits, Eric van Tijn, Jerney Kaagman en Edwin Jansen) tijdens de auditie. Hij zong hier een liedje van Madonna (Into The Groove), maar ging helaas niet door.

Lees ook  Handtas van 1.700 euro van Bottega Veneta wordt verward met... hondenpoepzakje

In 2003 deed hij auditie voor een onbekende jury, waarna hij doorgestuurd werd naar de bekende jury (Henkjan Smits, Eric van Tijn, Jerney Kaagman en Edwin Jansen) tijdens de auditie. Hij zong hier een liedje van Madonna (Into The Groove), maar ging helaas niet door.

In het derde seizoen van Idols kwam hij terug met een eigen nummer en dat is precies waarom iedereen hem nog kent. Dit nummer werd ten gehore gebracht door Herman, maar er werd ook op gedanst. Het nummer heet dan ook niet voor niets ‘I am a dancer’.

Lees ook  Suzanne Schulting knalt net deze pikante foto online!

We hebben uitgezocht hoe het nu met Herman gaat, wat heeft hij al die tijd gedaan. Hierbij hebben we nog een aantal video’s gevonden, waarin we hem zien optreden en dansen. Hierbij zien we nog steeds zijn welbekende hanenkam.

16 jarige meid uit Enschede pakt inbreker op heterdaad thuis en laat hem stikken

Moeder doodde baby en stopte het lichaam dan in de diepvries “omdat het zo vies rook.”