in

Kattenpootje afgehakt: Baasje zoekt getuigen van ‘mishandeling’

Is het niet gewoon een ongeluk geweest? Nee, weet Lana Rutgers. Haar kat is honderd procent zeker mishandeld door een of andere dierenbeul. ,,Die verwondingen krijg je niet door een aanrijding.

Het pootje is afgehouwen en op de heup zat een diepe wond. Het beestje heeft zichtbaar geleden. En dat moet vrijdagavond of -nacht zijn gebeurd, vermoedt Rutgers. Vermoedelijk gewoon bij haar in de wijk Pierik. De kat is inmiddels geopereerd. Een stukje poot is geamputeerd. De grote wond op haar heup, van ongeveer tien centimeter, is gehecht. Rutgers heeft een foto op Facebook gezet. Die is al bloederig genoeg. ,,Ik zal niet meer foto’s hiervan plaatsen.”

Lees ook!
Hond in kop geschoten door eigenaar maar overleeft: 1 week later ontdekt politie de walgelijke reden

Geschokt

Nu wil ze graag weten wie dit op zijn geweten heeft. In een berichtje op Facebook roept ze mogelijke ooggetuigen op om zich te melden. Veel Zwollenaren reageren geschokt. En wensen de dader hetzelfde toe. Maar er wordt ook openlijk getwijfeld of ‘t wel om mishandeling gaat. Het kan ook een marter, hond of auto zijn geweest. Rutgers meldt daar zelf over: ,,Nee, ze heeft meerdere verwondingen, daar heb ik gewoon geen foto van geplaatst, deze zijn niet kenmerkend voor een aanrijding.’’

Lees ook!
VISSERS VINDEN EEN BIZARRE VIS IN HUN NETTEN. DIT IS IETS UIT EEN NACHTMERRIE!

Schoft lacht terwijl hij urineert op gedenksteen voor 9-jarige jongen die overleed aan kanker.

92-jarige moeder bekent moord op zoon om te voorkomen dat hij haar in tehuis zou steken.