in ,

Katja komt met ijs met de smaken van Biggetjes, Apekoppen en Yoghurtgums

Groot nieuws voor iedereen die fan is van snoep! Of fan is van ijs! Katja kondigt aan dat ze vanaf volgende week ijs te gaan verkopen in de smaken van hun populairste snoepjes: Biggetjes, Apekoppen en Yoghurtgums. Wie móet dit hebben?

Katja ijs met smaken als Biggetjes, Apekoppen en Yoghurtgums
De ijssmaken zijn geïnspireerd op je favo snoepjes. De Biggetjes hebben een druivensmaak (nooit geweten) met een frambozensaus, het Apekoppen-ijs is natuurlijk banaan met dropsmaak en het ijs geïnspireerd op de Yoghurtgums is een mix van aardbei- en citroenyoghurtijs met een frambozensaus. Welke is jouw favoriet?

Lees ook  Sabri (42) zonder benen en arm moet vier hoog naar boven kruipen in complex zonder lift: ‘Waarom helpen ze mij niet?’

Waar is Katja ijs te koop?
Op Facebook verscheen het bericht met de aankondiging. Het Katja-ijs zou vanaf volgende week te koop zijn bij meerdere supermarkten, waaronder Hoogvliet, Plus, Vomar, Dirk en Dekamarkt.

Voor de snoepliefhebber is het nieuws blijkbaar te mooi om te geloven; meteen rolden de comments binnen van Katja-fans die dachten dat het om een grap ging. Gelukkig lijkt dat niet zo te zijn.

Lees ook  Scheten laten is gezond, dus lekker laten gaan die scheten

Politie beukt verkeerde deur in: ‘Hier woon ik helemaal niet!’

Minister De Jonge boos op ‘vaccinvoordringer’ Maarten van Rossem