in

Karma! Jeroen Rietbergen zwaargewond na heftig auto-ongeluk

Jeroen Rietbergen zou in zijn tijd in Zuid-Afrika een ernstig ongeluk hebben gehad, dat laat Linda de Mol weten in de nieuwe editie van haar tijdschrift LINDA. Yvonne Coldweijer heeft zo’n twee weken geleden óók een verkeersongeluk van Rietbergen gemeld. Coldeweijer wist destijds het volgende te vertellen: “Inmiddels heb ik vernomen wat ‘Vieze Jeroentje’ bij zijn ouders zit, omdat hij van zijn racefiets is gevallen en zijn ribben heeft gekneusd.

Denk dat Lin hem niet wilde verzorgen, dus dan maar naar mammie!” Echter zit het verhaal van Linda anders in elkaar. Het kan natuurlijk dat Rietbergen in korte tijd twéé ongelukken heeft gehad. Het was bekend dat Rietbergen in Zuid-Afrika zat, alleen niet om welke reden. Linda vertelt nu dat dit om een vervolgtraject ging na zijn opname in een kliniek in Amerika. De reden voor deze opname was vanwege zijn grensoverschrijdende gedrag rondom The Voice.

Lees ook  Tara is verslaafd aan zwanger zijn: "Maak mij z.s.m weer zwanger!"

Jeroen Rietbergen botst frontaal op auto, Linda de Mol ontvangt belletje!
Linda vertelt nu: “Ik heb maandenlang helemaal geen contact gehad totdat ik op een draaidag van een nieuwe serie een appje van zijn broer kreeg dat hij in Zuid-Afrika, waar hij een vervolgtraject deed, een auto-ongeluk had gehad.

Op een donkere weg frontaal op een andere auto was gereden. Behoorlijk gewond was, maar gelukkig niet heel ernstig.” Hoewel de twee al lang en breed uit elkaar waren doet dit natuurlijk veel met je. Linda vervolgt: “Na dat telefoongesprek ben ik eerst nog doorgegaan met de opnames, maar klapte ineens volledig in elkaar omdat ik besefte dat ik hem nooit meer gesproken zou hebben als dit anders was afgelopen.” Daarnaast geeft Linda aan dat ze niet meer samen is met Jeroen. Wel geeft Linda aan dat de twee nog gesprekken hebben, samen met een therapeut.

Lees ook  De 23-jarige vriendin van Thierry Baudet laat zien wat ze in huis heeft

13-jarige Austin die bekend stond als “fantastisch ventje” sterft door zelfdoding – Hij werd gepest!

Vrouw deelt af en toe haar man met haar moeder, en soms mag ook haar zus