in

Jongeren vieren coronafeestjes – de eerste die het virus oploopt, wint som geld

Jongeren denken vaak dat er niets fout kan gebeuren met hen. Dat we onsterfelijk zijn. Tijdens deze pandemie, bijvoorbeeld, zijn er nog steeds veel jongeren die niet begrijpen dat het coronavirus hen ernstig ziek kan maken en dat ze ook kwetsbaren kunnen besmetten.

Dat is ook zo in de Amerikaanse staat Alabama. Studenten organiseerden er een coronafeestje en daarbij hadden ze 1 regel: de eerste die het virus zou oplopen, wint een som geld.

Deze waanzin moet stoppen.

  Spelende meisjes krijgen 1750 euro van wildvreemde man

De Verenigde Staten heeft nu al de meeste doden in de wereld: 128.740, volgens data van de Universiteit van Johns Hopkins. Dat meldt La Vanguardia.

In de plaats van verdere verspreiding tegen te gaan en de ouderen en kwetsbaren te beschermen, vierden studenten in Alabama onverantwoorde feestjes met als doel, besmet te worden met het coronavirus. De eerste persoon die besmet raakt, wint de jackpot. Waanzin.

Verschillende dokters waren verbouwereerd toen ze zagen dat de jongeren blij waren met de positieve testresultaten.

  29-jarige vader “sloeg en kneep pasgeboren dochter d00d omdat hij haar luier niet wilde verversen.”

Sonya McKinstry, een hooggeplaatste in Alabama, zegt dat deze jongeren opzettelijk besmet willen worden. Dat meldt La Vanguardia.

“Ik ben razend dat zoiets dodelijks en ernstig, compleet genegeerd wordt. Het is niet alleen onverantwoord, zo kunnen ze ook hun ouders of grootouders besmetten,” verklaart ze.

Gevreesd wordt dat het aantal feestjes veel hoger ligt dan wat officieel bekend is.

Hopelijk kan de overheid actie ondernemen, want zo’n absolute waanzin kan niet blijven duren!

Joggers zien iets vreemd in het water – merken dat het kind in rolstoel is en duiken razendsnel water in

Jager die trots met gedode dieren poseert, krijgt baan als natuurbeschermer