in

Jongen geboren zonder armen en benen – kijk als hij zijn eerste stappen zet

Een vierjarige die loopt is niets bijzonders. Maar toen de 4-jarige Camden was geboren, had hij geen armen en geen benen.

Ondanks dit heeft hij zijn handicap hem niet in de weg laten zitten, en nu heeft hij iets bereikt waarvan iedereen dacht dat het onmogelijk was.

Toen Camdens moeder, Whiddon, 18 weken zwanger was, kreeg ze een echo die haar leven zou veranderen. Het bleek dat ze een kind in haar buik had zonder armen en benen.

¨Toen ik er eerst achter kwam dat hij geen armen of benen zou hebben, dacht ik dat hij een kasplantje zou worden… ik wist niet wat te verwachten,¨ vertelt Whiddon aan People.

Lees ook  Vrouw (61) gered nadat ze 22 jaar als slavin moest werken voor rijke familie in Brazilië: gezin liet haar achter zonder te zeggen dat ze verhuisden

Maar Camden toonde al snel aan dat hij een sterkere en dappere jongen was dan iedereen dacht. Toen hij nog maar twee maanden oud was, wist zijn moeder al dat hij speciaal was.

¨Toen hij 2 maanden oud was, lag hij in mijn bed… Ik zag uit mijn ooghoeken dat hij met zijn speelgoed speelde met zijn armen. Ik begon te huilen, ik was zo blij, het bevestigde voor mij dat hij in staat zou zijn dingen te doen,¨ legde Whiddon uit.

Sinds die dag, is Camden niet gestopt zijn ouders te verbazen. Nu, heeft de vierjarige zijn eerste stapjes gezet.

Toen Camdens vader Cole voor hem stond en hem aanmoedigde, begon hij voor het eerst zelf te lopen.

Lees ook  Nederlandse jongen (14) dood in Spaans ravijn

¨Ik kom eraan, ik loop!¨ lachte Camden terwijl hij naar zijn vader toeliep.

Toen hij zijn vader bereikte begon de hele familie te juichen. Het magische moment toonde aan dat Camden zal kunnen bereiken wat hij maar wilt, ondanks dat hij er anders uit ziet.

¨We begonnen te huilen, we waren zo trots,¨ zegt Whiddon.

Camden´s ongelofelijke succes werd gefilmd en op Facebook gezet. De video is nu duizenden keren bekeken en mensen over de hele wereld vieren Camden´s succes.

Like en deel dit verhaal met je vrienden om de kleine Camden te feliciteren!

Deze moeder roept iedereen op: Help mijn drugsverslaafde zoon niet, want dan zal hij sterven

Moeder ‘sterft’ tijdens bevalling – dan fluistert vader 2 woorden in haar oor en wordt lijkbleek