in

Jonge moeder sterft na de bevalling, maar redt meerdere levens door prachtige daad

Een van de beste dingen die iemand kan doen, is zich registreren als orgaandonor. Naar schatting 114.000 mensen in de Verenigde Staten wachten op de transplantatielijst op een levensreddend orgaan en dagelijks sterven 20 mensen door een gebrek aan beschikbaarheid.

Door donateur te worden, kunt u ervoor zorgen dat u, zelfs als u sterft, nog steeds een groot verschil maakt in het leven van anderen.

Dat was het geval voor een moeder, die te tragisch stierf, maar dankzij haar laatste geschenk meerdere levens redde.

Kathleen Thorson, uit Medford, Oregon, was de moeder van vier kinderen. De jongste is net geboren op 29 december: zij en haar man Jesse verwelkomden de jongen genaamd Teddy.

Maar slechts enkele dagen na dat wonder sloeg de tragedie toe. Hoewel ze er altijd gezond uitzag, leed ze plotseling aan een intracerebrale bloeding en stierf ze dagen later. Ze was pas 34.

Lees ook  Na 1.616 injectienaalden en 4 jaar ivf-behandelingen bevalt mama van prachtige babydochter.

Het schokkende verlies heeft haar man verwoest. De twee waren aan het daten sinds de middelbare school en trouwden in 2006.

‘We zijn nooit een minuut uit elkaar geweest’, zei Jesse tegen Good Morning America. “We hadden 14 jaar en gebruikten er elke minuut van … er is geen spijt van hoe we de tijd hebben doorgebracht, ongeveer de hoeveelheid tijd die we hadden.”

Maar terwijl de familie rouwt, hebben ze één zilveren rand gevonden: Kathleen was orgaandonor en 12 van haar organen zullen worden gebruikt in levensreddende operaties.

Lees ook  Zoon negeert zijn moeder tot haar dood, kijkt in de kist en realiseert de verschrikkelijke waarheid.

Hij zegt dat zijn vrouw een heel liefdevolle, zorgzame vrouw was. Het lijkt alleen maar passend dat ze mensen blijft helpen nadat ze weg is.

“Ik weet niet of ze ooit iemand heeft ontmoet van wie ze geen manier kon vinden om lief te hebben en om hen te geven,” vertelde Jesse aan GMA.

‘Haar hart stond wijd open. Haar hart en haar vriendelijkheid en haar bereidheid om lief te hebben.

En hoewel hun vier kinderen hun moeder hebben verloren, zullen ze altijd weten dat ze als een held is gestorven.

“Ik ben blij dat mijn kinderen hun moeder zullen kennen,” zei Jesse. “Mijn 7-jarige vertelde zijn klas in de eerste klas dat zijn moeder ‘mensen heeft geholpen’.”

Ernstig zieke James B. mag terug naar Amerika, ondanks verdenkingen mis bruik 12-jarig meisje

Beau wil Volkert van der G. niet aan tafel