in

Jonge bruid sterft 3 dagen na droomhuwelijk met liefde van haar leven in hospitaal.

Een jonge bruid kreeg enkele dagen voor haar overlijden de bruiloft van haar dromen. Nina Marino (19) overleed aan kanker drie dagen nadat ze haar echtgenoot Joey Williams (21) het jawoord had gegeven.

Williams legde uit dat ze elkaar als kinderen leerden kennen tijdens een zomerkamp voor kinderen met ernstige medische aandoeningen. Marino had het VACTRL syndroom, terwijl Williams aan een genetische hartziekte leed en chronische pijn had.

Ze hielden contact nadat ze beseften dat ze vlakbij elkaar woonden en werden onafscheidelijk.

“We groeiden eigenlijk op als broer en zus en toen we ouder werden, werden we beste vrienden”, vertelde Williams. “We trokken de hele zomer met elkaar op.”

Het was tijdens een uitstap naar Disneyland in de zomer van 2017 toen ze beseften dat ze gevoelens voor elkaar hadden en begonnen een romantische relatie.

“Een maand voor we begonnen te daten kreeg ze de diagnose van kanker”, zei Williams. “Het was een niet gedefinieerde sarcoom, wat betekent dat het een sarcoom was, maar we wisten niet welke soort.”

Marino onderging de hele zomer lang chemobehandelingen en onderging een operatie om de tumor op de achterkant van haar schedel te laten verwijderen.

Het paar verloofde zich vorige maand. Williams legde uit dat hij Marino aanvankelijk in Disneyland ten huwelijke wilde vragen. Maar voordat ze konden vertrekken, werd Marino ziek en belandde ze in het ziekenhuis aan een ventilator.

“Ik wandelde de ziekenhuiskamer binnen en ze lag op bed met Mickey Mouse oortjes”, legde Williams uit. “Ze waren gemaakt uit hout en ze waren gegraveerd met een laser. ‘Wil je met me trouwen?’ Uiteraard zei ik ja.”

Op 3 september werd haar toestand erger nadat er tumoren in haar long gevonden werden. Ze werd geboren met een long, wat een longtransplantatie onmogelijk maakte. Ze hadden hun huwelijk later deze maand gepland in de kapel van het kinderziekenhuis waar Marino verbleef, maar de dokters zeiden dat ze dezelfde dag nog moesten trouwen.

Hun familie contacteerde meteen de groep vrijwilligers die hun huwelijk plande, en enkele uren later trouwden Marino en Williams in de ziekenhuiskamer.

“Ze hadden drie trouwjurken zodat ze zou kunnen kiezen. Ze decoreerden de hele kamer met foto’s, bouwden een boog over haar ziekenhuisbed waaronder we konden trouwen”, zei Williams. “Het was prachtig, we waren er beiden dol op.”

Marino overleed drie dagen later.

Williams zei dat hij nu probeert te leven zonder zijn beste vriend en bruid.

“Het was hard. Ze is in mijn leven sinds ik 8 ben”, zei Williams. “Ik was twee dagen geleden op de spoedafdeling omdat ik erg ziek was en ze was er niet.”

BEKIJK HET HARTVERSCHEURENDE VIDEOVERSLAG HIERONDER EN DEEL DIT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Dít kun je het best doen als je keelpijn hebt (en deze 5 dingen juist niet)

Bejaarde dames als de dood om naar verzorgingstehuis te moeten – dus kozen ze voor huisjes op wielen.