in

Joggers zien iets vreemd in het water – merken dat het kind in rolstoel is en duiken razendsnel water in

Als je gaat joggen of wandelen bevind je je in je eigen wereldje. Verzonken in je eigen gedachten, vergezeld met muziek via je koptelefoon. Niets is leuker. Maar, hierdoor mis je vaak wat er rondom je gebeurt.

Maar John Miller, een man die graag gaat lopen, was zich wel bewust van wat er rondom hem gebeurde. Mocht John niet zo snel en heldhaftig te hulp hebben gevlogen, dan zou het erg slecht kunnen afgelopen zijn voor dit kind en zijn verzorger.

Toen John Miller was gaan joggen in zijn buurt in de Amerikaanse staat Virginia, merkte hij iets bijzonder ongewoon in de rivier.

  Agent schiet zwangere vrouw dood - ‘Ik ben zwanger!’, riep ze nog

Wat hij namelijk zag, was een kind en een rolstoel, en ook een volwassene. Beiden waren ze aan het proberen om uit het water te raken. Dat meldt Epoch Times.

Kon niet overleven met handicap
Een rolstoel met een kind is niet het gemakkelijkst om uit het water te halen, zeker met de stroming van het water. Daarom had John gewoon geen andere keuze, en sprong hij zelf het water in.

“Ik wist dat die jongen door zijn fysieke handicap het niet zou overleven dus had ik geen keuze,” vertelt John.

“Bovendien wist ik ook niet of zijn verzorger goed kon zwemmen, en ik wilde ervoor zorgen dat er hen niets overkwam,” getuit John aan WTKR.

  Meisje (14) uit Riethoven sinds zondag vermist

John aarzelde geen seconde om in het water te springen, ook al was het water diep en woelig, Hij greep het kind in zijn armen en bracht het veilig aan land. John dient in het leger, en was dus goed getraind.

De jongen maakte het goed achteraf en liep geen verwondingen op. Dankzij John Miller, de joggende held. John werd daarna gehuldigd door het Amerikaanse leger voor zijn heldendaad.

Deel dit a.u.b. om hulde te brengen aan deze moedige man. Een alledaagse held.

Blue Whale challenge duikt weer op in Nederland

Jongeren vieren coronafeestjes – de eerste die het virus oploopt, wint som geld