in

Moeder Jessica (35) verdient wekelijks bijna 1.000 euro door te knuffelen

Een getrouwde mama van drie kinderen verdient jaarlijks maar liefst 50.000 euro door onbekenden te knuffelen. “En ja, het blijft bij knuffelen”, vertelt de Australische Jessica O’Neill aan de Britse krant ‘The Sun’. De 35-jarige noemt zichzelf ondertussen al zes maanden “professioneel knuffelaar”.

860 pond per week, of ook wel: 950 euro in zeven dagen tijd. Dat verdient de Australische Jessica O’Neill uit Gold Coast met haar opmerkelijke job. Ze knuffelt aan een tarief van 50 euro per uur mensen die lijden aan een depressie of eenzaamheid in dit digitaal decennium. Voor een totaal van 80 euro is dat inclusief therapie. Wie liever een knuffelsessie “in vriendschappelijke stijl” heeft, inclusief koffie, telt 100 euro neer.

“Eerst gaf ik vooral massages, maar nu knuffel ik alleen nog maar”, vertelt de vrouw, die tien jaar lang massages en therapie gaf voor ze aan het “professioneel knuffelen” begon. “Ik ben altijd al fysiek een heel liefdevol persoon geweest, dat zit gewoon in me. Mijn mama knuffelde me vroeger ook altijd veel en dan leek het alsof ik de hele wereld aan kon. Dat wil ik nu ook mijn cliënten gunnen. Plus, iedereen houdt van knuffelen, toch?”

Lees ook  BMW-bestuurders blijken de meest gehate bestuurders te zijn

Puur professioneel

Haar cliënten zijn vooral mannelijk en ouder dan 35 jaar. Onder hen zitten ook heel wat porno- en seksverslaafden. Maar bij Jessica “blijft het strikt bij knuffelen”, zegt ze. “Mijn echtgenoot Jason (34) staat daar ook volledig achter. Hij begrijpt wat ik doe en vindt het een prachtige manier om mensen te helpen”, aldus O’Neill. “Oké, ik heb al wel eens één of twee gênante momenten meegemaakt, maar 99 procent van mijn cliënten zijn heel beschaafd.”

Lees ook  Kroonprinses Amalia leidt online dubbelleven

En dat heeft volgens O’Neill met één ding te maken: mediteren. Wie in haar studio in het Australische Gold Coast aankomt, mag immers niet meteen beginnen met knuffelen. “Eerst proberen we ons spiritueel aan elkaar te verbinden. Daarna gaat de cliënt op een stoel zitten, terwijl ik bij hun voeten ga zitten. Dan praten we eerst over waarom hij of zij de knuffeltherapie nodig heeft. De resterende tijd liggen we dan dicht bij elkaar. Dan zie je de angst en de spanning ter plekke wegsmelten”, aldus O’Neill.

Arts verpest operatie volledig- Vrouw poept door vagina

‘Moeder zijn is voor mij een last’