in

Je kunt een timer kopen voor mensen die te lang op de wc blijven zitten

Als u een woning met één toilet deelt met een informele poeper, kan dat echt een probleem zijn. Vaak merk je dat je op de deur klopt met een barstende blaas terwijl ze de porseleinen troon bestormen en eindeloze selfies sturen / door de financiële tijden bladeren (afhankelijk van met wat voor soort persoon je woont).

Als je er genoeg van hebt en zin hebt om meer tijd met die persoon of op je toilet door te brengen, dan wil je misschien investeren in een toilettimer.

Het product – dat beschikbaar is op Amazon – doet precies wat je zou verwachten en staat vijf minuten per bezoek toe.

Een productbeschrijving luidt: “De WC-timer is bedoeld voor de persoon die hun zoete tijd neemt. Dit is een zandloper die ongeveer vijf minuten loopt. Help uw geliefde terug te keren naar de mensen die ze proberen te vermijden.

Lees ook  Waarom je eigenlijk je onderbroeken na een jaar moet weggooien

“We hebben een speciale nieuwe mix van eenhoornmagie en zwaartekracht gemaakt waarmee de WC-timer eenvoudig kan worden ingesteld. Loopt ongeveer vijf minuten. Draai gewoon om te zetten!”

Natuurlijk, als de ‘poo-crastinator’ in je leven iets over hen heeft, dan zullen ze waarschijnlijk niet wat glijdend zand in een kleine doos gehoorzamen, maar misschien door het aan hen te schenken, zul je op zijn minst je punt duidelijk maken; een recensie op Amazon vat dit punt perfect samen

Er staat: “Dit is een leuk nieuwtje, maar helaas inspireert het mijn man niet om dingen sneller te doen. Ik zweer het, hij zit daar en wacht tot zich kak vormt in zijn dikke darm.”

Dat is jammer. Maar hoewel de timer in de eerste plaats een ‘schattig nieuwtje’ is, kan het zelfs serieuzere voordelen hebben, zoals de productbeschrijving aangeeft.

Lees ook  Idee: Alleen mannen zouden boodschappen mogen doen

Er staat: “De WC-timer is meer dan alleen een subtiele hint voor de lange pooper in uw gezin. Wist u dat er eigenlijk medisch voordeel is als u niet in de wc blijft hangen?”

Ja, ik haat het om slecht nieuws te delen, maar je moet waarschijnlijk niet te lang doorbrengen op de wc – zelfs niet op het werk.

Ik hoor je nu denken: ‘niemand op aarde komt tussen mij en mijn uitgebreide chocolade hotdog’, maar een studie bewijst toch het tegendeel.

Studies hebben aangetoond dat als u langere tijd aan de wc-inspanning zit, u uw kans op aambeien verhoogt.

Bovenop de verlengde inspanning, kan het langdurig zitten op de stoel ook de bloedstroom naar de anus afsnijden.

Dit is de nieuwe vriendin van Henk uit Married at First Sight

Rachel Hazes (50) viert verjaardag groots, Roxeanne nergens te bekennen