in

Jaimie Vaes zwaar afgebrand: ‘Hysterisch en sloeg zelf ook!’

In haar nieuwe AD-column brandt Saskia Noort de verloofde van Lil’ Kleine helemaal af. Ze heeft geen hoge pet op van Jaimie Vaes.

Vorig weekend is de rapper gearresteerd na vermeende mishandeling van zijn vriendin. Jaimie liep in het midden van de nacht de lobby van het hotel binnen.

Ze was in paniek, zat onder het bloed en haar kleding was gescheurd. De medewerkers van het hotel belden de politie, waarop Kleine in de boeien is geslagen.

In een gezamenlijke verklaring liet het stel weten geschokt te zijn door de geruchten. “Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie.

De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. Wij houden erg veel van elkaar.”

Lees ook  André Hazes weer herenigd

Schrijfster Saskia vindt het compleet belachelijk. “Gezamenlijk verbouwden ze een hotel, joegen ze de receptie de stuipen op het lijf, sloeg Lil’ een fles op het hoofd van Vaes kapot, naar verluidt in het bijzijn van de kleine.

Niets nieuws voor die twee, want Lil’ slaat er wel vaker op los, en Vaes noemt dat dan een dieptepunt.”

Noort vindt dat Jaimie een voorbeeldfunctie heeft als influencer. “Wanneer vrouwen met zoveel volgers en macht al teruggaan of blijven bij hun gewelddadige partner, wat vertelt dit dan over al die andere, minder gefortuneerden?

Dat het bij echte grote liefde hoort. Ware passie. Echte mannelijkheid. En zij, de ontvangers van de agressie, zijn groot in hun vergevingsgezindheid.

Lees ook  Bewoner van huis waar dode baby in tuin werd gevonden: 'Ik wist van niets'

Pure vrouwen, hun hart gevuld met liefde. Wat vertellen zij de meisjes, de dochters? Dat het oké is? Ieder huisje heeft zijn kruisje, voor liefde moet gevochten worden.”

Zelf schuld?
De columniste vindt het een schande dat Jaimie de schuld krijgt. “Huiselijk geweld wordt afgedaan als incident en al snel is de schuld gelegd bij het slachtoffer.

‘Zij is hysterisch. Zelf ook ‘geen katje om zonder handschoenen op te pakken’. Ze sloeg zelf ook. Ze houdt wel van een beetje brute s*ks.’

Ze zat te flirten, wordt nu ook over Vaes gezegd. Maakt dat iets uit? Mag je dan iemand verrot slaan.”

“Sarah van Soelen haalt heel hard uit naar Monique Westenberg!”

Politie achterhaalt eigenaar van verdronken hond met vastgebonden poten in Zwolle