in

Iedereen huilt om video van bejaard stel: ‘Breng onze portemonnee terug’

Een op Instagram geliefd echtpaar heeft op het sociale platform een hartverscheurende oproep gedaan naar aanleiding van een diefstal in een winkelcentrum in het Engelse Leicestershire.

Een onbekende ging er plots vandoor met de portemonnee van de 86-jarige Pauline Walker, tot groot verdriet van haar echtgenoot. ,,Mijn vrouw is helemaal van slag.’’

De Instagram-pagina van de hoogbejaarde Geoffrey Walker (89) is al jaren een grote hit. Tienduizenden mensen volgen de goedlachse Brit met grote belangstelling vanwege zijn schattige commentaren, liefdevolle kiekjes en romantische odes aan zijn drie jaar jongere echtgenote, met wie hij al bijna heel zijn leven lief en leed deelt. Helaas is het de laatste dagen vooral het laatste dat in huize Walker de klok slaat.

De gestolen portemonnee blijkt namelijk van onschatbare waarde voor Pauline en bevatte bovendien ook nog haar belangrijke medicatie.

,,De dieven hebben geprobeerd haar rekening te plunderen, maar de bank heeft de kaart op tijd kunnen blokkeren’’, zegt Geoffrey in een hartverscheurende video, met naast hem een zeer verdrietige echtgenote. ,,De portemonnee is zwart’’, snikt ze.

‘Ik hou van jullie’
Geoffrey doet een oproep aan de dader om de portemonnee terug te brengen. ,,Alle telefoonnummers van haar kinderen en anderen zitten erin.

  Volgers van Maan denken dat ze vreemdgaat na het zien van deze foto

Het geld is vast weg, maar ze wil de tas gewoon terug.’’ In de dagen erop plaatste Geoffrey meer filmpjes op Instagram, waarin hij laat weten dat het naar omstandigheden weer goed gaat met zijn vrouw. Ze kregen samen duizenden kaartjes, brieven en berichtjes binnen.

,,Ik kan niet geloven wat voor een goede vrienden wij hebben’’, vertelt Pauline opgetogen. De verlegen dame kan inmiddels weer lachen.

,,Ik voel me een stuk beter, maar ik ben nog steeds erg boos op de mensen die me hebben bestolen. Heel erg bedankt voor jullie steun allemaal, ik hou van jullie.’’

De vrouw verontschuldigt zich nog voor het niet kunnen reageren op de duizenden berichten die ze online heeft ontvangen.

Fans
In een derde video gaan de twee nogmaals in op de diefstal, tot ze op een gegeven moment afgeleid raken door de dwarrelende sneeuwvlokken in hun voortuin.

  Kindermoordenaar door buren neergestoken nadat hij naar hun stad verhuisde.

Het zijn die kleine onschuldige dingen die het echtpaar zeer geliefd maken op Instagram. Niet voor niets heeft het stel al bijna 160.000 volgers en krijgen ze bij elk bericht tienduizenden likes en reacties.

Hun vele fans genieten niet alleen van de vele hartverwarmende foto’s, maar vooral van de schattige teksten die Geoffrey erbij zet.

Bij een foto van zijn vrouw schreef hij bijvoorbeeld ‘Pauline is klaar voor een avondje uit met de dames, en ja uiteraard heeft ze zelf haar kleding gemaakt’, gevolgd door twee rode hartjes.

Dochter van ex-Ajacied Sonck is populairder dan haar vader: ‘Ik ben daar van geschrokken’

Gehackt door je partner: duizenden mensen bespioneerd via stalkerware