in

In dit hotel slaap je letterlijk en figuurlijk tussen de giraffen

De big five spot je natuurlijk in de mooiste natuurparken in Afrika. Maar zo’n reis kan je flink wat knaken kosten.

Gelukkig kun je tegenwoordig op meer plekken genieten van deze prachtige dieren. Zo kun je oog in oog te komen staan met giraffes in een bijzonder hotel in Engeland.

Giraffen
Zie je wel, gewoon een vliegticket naar onze overzeese buren boeken, daar ben je zo. In het hotel, genaamd Giraffe Hall, kun je straks onwijs dichtbij de giraffen komen.

In Afrika is al zo’n hotel, maar nu komt ‘ie dus ook naar Engeland. Het luxe verblijf staat midden in Kent. Het is gebouwd in de 15e en 16e eeuw.

Lees ook  Aiden redt 20-jarige zus van verdrinkingsdood nadat ze beroerte kreeg en in zwembad viel

In het hotel bevinden zich 10 slaapkamers. Moet genoeg zijn om een keer met je maten een weekendje te overnachten.

Daarnaast zijn er ook vijf cabines, waarin je uitzicht hebt op het natuurreservaat met niet alleen giraffes, maar ook leeuwen en wolven. Je moet dus niet snel bang zijn voor deze beesten.

Reserveren
Je moet vooral van giraffen houden, want die ga je sowieso zien. Je kunt ze zelfs ontmoeten. Het hotel is namelijk zo gebouwd dat de giraffen hun hoofden door de ramen kunnen steken en even gedag kunnen zeggen.

Lees ook  Jongedame is van plan te trouwen en een gezin te stichten met een geest

Lijkt ons toch nog best een eng idee, maar zeker een bucketlistdingetje. Het hotel is nog niet eens geopend, maar nu al een groot succes.

Ruim 9000 mensen hebben hun kamer al gereserveerd. De prijzen voor een verblijf zijn nog niet bekend, maar voor een meet en greet met giraffen, leeuwen en wolven en een flesje bubbels bij aankomst, hebben we best een leuk bedrag over.

Rondje Forum 7-8: Nieuwe foto’s van Marlijn Weerdenburg, Geraldine Kemper & meer

Meisje (16) gebruikt oordopjes terwijl telefoon oplaadt en wordt geëlektrocuteerd