in

‘Ik droom weleens van een man die niets liever doet dan me urenlang likken’

Zij is 29 en werkt in het onderwijs. Hij is 28 en doet wisselend uitzendwerk. Ze zijn drie jaar samen.

Lauren
Aantal bedpartners: “Zes.”

Onze eerste keer: “Was op een festival waar Roy werkte en ik met een groep vrienden was. We raakten aan de praat en ik gaf hem mijn nummer. Toen hij klaar was met werken, appte hij me om te vragen of hij naar mijn tentje mocht komen. Dat mocht.”

We vrijen: “De laatste tijd minder. We hebben wat relatieproblemen en dat is niet echt stimulerend voor mijn libido. Ik denk dat we het nu zo’n twee keer per maand doen.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn billen en schouders.”

Mijn favoriete standje: “Missionaris. Roys penis is vrij lang, daarom moet hij steeds inhouden als we het op zijn hondjes doen omdat hij anders tegen mijn baarmoederhals stoot; voor mij pijnlijk en voor hem frustrerend.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionaris of lepeltje-lepeltje.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat een grote penis visueel misschien leuk is, maar in de praktijk ook nadelen kent.”

Ik word helemaal wild als hij: “Net heeft hardgelopen en ik zijn verse zweet vermengd met de wasverzachter van zijn shirtje ruik. Ik ben erg gevoelig voor geuren.”

Lees ook  Elizabeth: “Ik heb mijn haar al 6 jaar niet meer gewassen”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Roy houdt erniet van om orale seks te geven. Ik heb gezegd dat ik daarmee kan leven, maar ik zit er meer mee dan ik laat merken. Ik mis het omdat ik het lekker vind, maar zijn weigering geeft me ook het idee dat hij vies van me is.”

Minpuntje: “Dat hij wel orale seks wil ontvangen, maar niet geven.”

Ik droom weleens van: “Een man die niets liever doet dan me urenlang likken.”

Ik geef ons seksleven een 5

Roy
Aantal bedpartners: “Twintig.”

Onze eerste keer: “Was in een tentje. Het was behoorlijk rommelig, maar wel spannend, want we hadden elkaar diezelfde dag ontmoet en de hele middag geflirt via de app. De spanning was behoorlijk hoog opgelopen en de ontlading was evenredig.”

We vrijen: “Op dit moment veel te weinig. Ik heb een stomme fout gemaakt, ben vreemdgegaan toen we knallende ruzie hadden. Vroeger hadden we nog weleens wilde goedmaakseks, maar zelfs dat zit er nu niet in. Ik moet echt haar vertrouwen weer zien te winnen.”

Lees ook  Hardwerkende 14-jarige boer Kevin dood gevonden in meer

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar natuurlijke sixpack, haar billen en haar tanden. Ze heeft een scheef hoektandje, dat was het eerste wat me aan haar opviel. Het geeft haar iets heel ondeugends.”

Mijn favoriete standje: “Op zijn hondjes, helaas vindt zij dat niet zo lekker.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionaris.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Eigenlijk niets, toen we elkaar leerden kennen, was ik seksueel ervarener dan zij.”

Ik word helemaal wild als zij: “Me aankijkt als ze me oraal bevredigt.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Dat ik het soms frustrerend vind als ik me steeds moet inhouden tijdens de seks, omdat het anders pijn doet bij haar. Maar daar kan zij natuurlijk niets aan doen, dus ik begrijp het wel.”

Minpuntje: “Zoals hierboven dus. Ik kan me nooit echt laten gaan.”

Ik droom weleens van: “Op dit moment droom ik er eigenlijk alleen maar van dat het ooit weer helemaal goed komt tussen ons.”

Ik geef ons seksleven een 4

Mijn vrouw laat altijd boeren wanneer ze mij oraal bevredigt

Zien: Nicolette Kluijver shockeert volgers met pikante foto