in

Iedereen: voegt momenteel knoflookteentjes toe aan hun melk, en DIT is waarom. Geniaal!

Vandaag de dag is iedereen opzoek naar nieuwe manieren om hun gezondheid te bevorderen. Niet zo gek ook als je het nieuws een beetje volgt. Ziektes lijken op de loer te liggen. Iedere dag worden we doodgegooid met nieuwe ongezonde gewoontes. Maar één bepaald drankje heb je waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Dit drankje helpt niet alleen tegen de ontwikkeling van een arsenaal van ziektes, het houdt je lichaam ook gezond!

Melk en knoflook lijkt in de eerste instantie een vreemde combinatie. Toch reiken de gezondheidsvoordelen die hieraan zitten tot het eind van de wereld. Onze vrienden van Handig leggen in de onderstaande video stapsgewijs uit hoe je dit drankje moet maken. Eerst heb ik alle voordelen voor jullie op een rijtje gezet.

Lees ook  3 doden in familiedrama: vader vermoordt 2 kinderen en pleegt zelfmoord

Om maar een paar voordelen te noemen:

Artritis: – Door het drinken van melk knoflook kan de ontsteking die dit veroorzaakt verminderd worden.

Astma: – Je kunt je astmatische symptomen verlichten door het consumeren van drie teentjes knoflook per dag, dus ook door dit drankje te drinken!

Hartproblemen: – Knoflook melk kan de vorming van bloedstolsels voorkomen, verminderd je LDL cholesterol (slechte) en verhoogd de HDL cholesterol (goede cholesterol).

Hoest: – Als je kurkuma toevoegt aan de knoflook melk zal het uw aanhoudende hoest direct stoppen. Het heeft ook antibacteriële eigenschappen. Voeg een beetje honing toe en kom direct af van die vastzittende hoest.

Lees ook  Dochter van ex-Ajacied Sonck is populairder dan haar vader: ‘Ik ben daar van geschrokken’

Imuunsysteem: – Het drinken van knoflook melk helpt bij het sterk houden van het immuunsysteem. Ook elimineert het giftige afvalstoffen uit je lichaam, en helpt ook nog eens tegen diarree!

Vruchtbaarheid: – Het eten van gekookte stukjes knoflook kan de vruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen verhogen.

Knoflook melk heeft eindeloos veel voordelen voor de gezondheid. Maar dat is niet alles! Het is natuurlijk ook een stuk goedkoper dan het gemiddelde medicijn.

Echtgenoot-suggereert vrouw om scheercrème op rug te smeren voor schoonheidsgeheim dat ze nooit voor mogelijk had gehouden:

Vrouwen met dikke billen krijgen slimmere kinderen