in

Hoogbejaarde man (98) in Krimpen aan den IJssel vastgebonden en beroofd in eigen woning.

In Krimpen aan den IJssel werd een hoogbejaarde man van 98 jaar oud zaterdagochtend rond 10 uur overvallen in zijn woning aan de Vijverland.

De man werd door twee boeven bedreigd met een vuurwapen en vervolgens vastgebonden. De politie heeft het over ‘twee lafaards’.

Gelukkig raakte de bejaarde man niet gewond, maar is hij begrijpelijkerwijze wel erg aangeslagen. De bejaarde man wordt bijgestaan door zijn kinderen. De overvallers gingen aan de haal met enkele sieraden.

Volgens de politie belden de overvallers eerst enkele keren aan bij het slachtoffer. De bejaarde man reageerde aanvankelijk niet omdat hij normaal niet opent voor onbekenden.

Lees ook  22-jarige bestuurder in Breda betrapt met 45 openstaande boetes – tikt ter plaatse €8.625 cash af.

Aangezien er op het ogenblik van de overval werken aan het dak plaatsvonden, besloot de man uiteindelijk om toch open te doen.

De overvallers drongen onmiddellijk binnen en bonden de man vast. Ze bedreigden hem ook met een vuurwapen.

Daarna haalden ze het huis overhoop en gingen er met enkele sieraden vandoor. Hun slachtoffer lieten ze gekneveld achter. Gelukkig slaagde de man erin om zichzelf te bevrijden.

Lees ook  Dashcam filmt heldhaftige reddingsactie van vrachtwagenchauffeur.

De overvallers zouden tussen de 24 en 30 jaar oud zijn en droegen op het ogenblik van de overval donkere kleding en mutsen.

Op Twitter schreef de politie: “Wie zijn deze twee lafaards.” Ook de burgemeester van Krimpen aan den IJssel liet van zich horen. Hij is erg boos over de overval. “Pakken die lui”, schreef hij in een Facebookpost.

DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat deze twee lafaards snel gepakt worden!

Gemene advocaat jaagt wasbeer van zijn boot en laat hem gewoon verdrinken in de oceaan.

Patty Brard haalt uit naar hysterische Emma Wortelboer: ‘Welke dealer heb je’