in

Hollywood ster Shannen Doherty onthult dat haar kanker is teruggekeerd en zich in fase 4 bevindt

‘Beverly Hills 90210’-ster Shannen Doherty heeft onthuld dat ze strijdt tegen stadium 4-borstkanker sinds vorig jaar.

De 48-jarige actrice die ook in ‘Charmed’ speelde, kreeg in 2015 voor het eerst de diagnose borstkanker en vocht met succes tegen de vreselijke ziekte.

Nu heeft Shannen onthuld dat ze in de strijd van haar leven is. Haar kanker is teruggekeerd en het is nog agressiever. Ze onthulde ook dat de kanker vorig jaar terugkwam, maar ze hield het tot nu toe privé.

Toen ze voor het eerst de diagnose kreeg van de ziekte, hield ze haar fans op de hoogte van haar behandeling via sociale media, waaronder chemotherapie en het scheren van haar hoofd.

“Na mijn tweede behandeling was mijn haar echt mat, zoals bij dreadlocks. En ik ging proberen het uit te borstelen en het viel er gewoon uit, ‘zei ze.

  Yolanthe krijgt kritiek op ‘te blote foto’: ‘Waarom doe je dit?’

“Ik herinner me gewoon dat ik mijn haar in mijn handen vasthield en naar mijn moeder rende, huilend:” Mijn haar, mijn haar, mijn haar, mijn haar. ”

In een recent interview met ABC News, dat werd uitgezonden op Good Morning America, onthulde ze haar gezondheidsnieuws en beschreef het als een “bittere pil om op veel manieren te slikken.”

Ze zei: “Ik heb zeker dagen waarop ik zeg waarom ik. En dan ga ik, nou, waarom ik niet? Wie anders? Wie anders dan ik verdient dit? Niemand van ons.

“Maar ik zou zeggen dat mijn eerste reactie altijd bezorgdheid is over hoe ik het aan mijn moeder en man ga vertellen.

Aanvankelijk besloot Shannen de diagnose voor zichzelf te houden zodat ze kon blijven werken en ging ze spelen in de ‘90210’ reboot, slechts vier maanden nadat haar vriend en voormalige co-ster Luke Perry stierf.

  Laat je apps niet meegluren

De 48-jarige actrice zei dat ze besloot haar diagnose nu bekend te maken, omdat deze op het punt staat uit te komen als onderdeel van een rechtszaak over onbetaalde schade na het verwoestende Woolsey-vuur van vorig jaar in Californië.

“Ik heb liever dat mensen het van mij horen. Ik wil niet dat het verdraaid wordt, ik wil niet dat het een gerechtelijk document is. Ik wil dat het echt en authentiek is. Ik wil het verhaal beheersen. Ik wil dat mensen van mij weten, ‘zei ze.

Ondanks haar diagnose vertraagt ​​ze niet en wil ze haar strijd benadrukken om anderen te helpen soortgelijke ervaringen door te maken.

“Ik denk dat ik nu vooral het meeste wil doen,” zei ze. “Ik wil herinnerd worden voor iets groters dan alleen ik.”

Dit zijn de 4 enge symptomen van een hersentumor

Monique strijdvaardig: ‘Wil vechten voor ons gezin’.