in

Hij pest een meisje via het internet. Wat hij niet weet is dat ze een getraind vechtsportster is!

Pesten is iets van alle tijden. We doen al jaren ons best om dit probleem op te lossen. Maar eerlijk is eerlijk, het is gewoon heel lastig om te voorkomen.

Het is moeilijk om pesten te classificeren en vooral te controleren. Dat laatste is vooral heel lastig geworden sinds de komst van computers.

Te veel kinderen worden online het slachtoffer van pestpartijen. De lafaards die online pesten proberen vaak anoniem te blijven.

Ze gebruiken sociale media om op hun slachtoffer te jagen. Cyberpesten is verschrikkelijk, het kan iemand zijn zelfvertrouwen schaden en in extreme gevallen mensen aanzetten tot zelfmoord, wat al tientallen keren is gebeurd.

Lees ook  ‘Ik droom weleens van een man die niets liever doet dan me urenlang likken’

Daarom is het goed om verhalen te horen en zien waar de gepeste voor zichzelf opkomt. Als de pestkop dan een pak slaag krijgt kunnen we wel een oogje dichtknijpen, ook al is geweld nooit de oplossing.

Zo was het ook het geval van het volgende meisje. Ze werd gepest door een jongen op Facebook. Toen ze erachter kwam wie het was confronteerde ze hem op school.

Lees ook  ‘Help, mijn vriend is zo trots op zijn ‘soldaat’ dat hij hem altijd bovenhaalt op familiefeestjes’

De pestkop gooide water in het meisje haar gezicht. Wat hij niet wist is dat het meisje aardig getraind is in vechtsport.

Geweld is nooit de oplossing maar soms moeten pestkoppen hun lesje leren op de harde manier. DEEL dit bericht als jij het hier ook mee eens bent!

Meisje van 4 komt gillend de WC in McDonalds uit, haar moeder is geschokt wanneer ze ziet wat er in de WC zit!

Het fibromyalgie mysterie is eindelijk opgelost!