in

Hij doet dit altijd vóór dat hij zijn bagage neerzet. Iedereen moet deze belangrijke simpele tip weten.

Wat doe jij als eerste wanneer je je hotelkamer binnenkomt? Waarschijnlijk gooi je je bagage zo snel mogelijk op het bed. Maar doe dit niet! Dit is blijkbaar een grote fout en het kan je zo duizenden euro’s kosten. Iedereen weet dat hotels een van de favoriete verblijfplaatsen zijn van bedwantsen. Ondanks alle goede beoordelingen van het hotel, weet je nooit echt zeker of deze kleine beestjes er stiekem toch leven. En jammer genoeg kan een klein gezelschap snel groeien tot een hele familie aan bedwantsen.

Wil je een snelle 5-minuten methode voor het controleren van je hotelkamer op bedwantsen? Het is een erg praktische en zeer behulpzame methode. Er zijn niet veel spullen voor nodig, je hebt slechts een zaklamp nodig voor dit simpele klusje.

Daarnaast moet je je bagage NIET op het bed plaatsen.

In plaats van je bagage op bed te leggen, kan je je bagage tijdelijk in de wasbak plaatsen.

Geloof het of niet, maar dit is de meest hygiënische plek als het gaat om bedwantsen. Je zult in de badkamer namelijk geen bedwantsen aantreffen.

Lees ook  17-jarige jongen verkleint geslachtsdeel

Bedwantsen of hun eitjes reizen mee via bagage en kleding. Door je bagage op het bed te plaatsen is het mogelijk dat er bedwantsen in uw tassen terecht komen. Je bent dan net terug van vakantie en vervolgens ontdek je dat er bedwantsen met je mee naar huis zijn gereisd. Niemand zit hier op te wachten, want bedwantsen kunnen bijten en veroorzaken een vervelende jeuk. Daarnaast zijn ze erg lastig weg te krijgen.

Wanneer je tassen eenmaal goed zijn opgeborgen doe je de lampen uit en zet je je zaklamp aan.

Check eerst op en achter het hoofdeinde. De bedwants kan zich verstoppen in spleten, kieren en naden van bedden en matrassen of in de zomen van linnengoed.

Het is nu tijd voor een volledige matras check.

Controleer alle naden van het matras. Ga vervolgens van boven naar beneden van elke naad, aan iedere kant van het matras. Het kan namelijk zo zijn dat ze zich verstoppen!

Vervolgens kun je nog kijken of je bloedvlekken tegen komt.

Lees ook  Man filmt stiekem andere vrouwen in bikini, maar krijgt zeer onaangename verrassing

Als er vlekken aanwezig zijn betekent dat dat er is al enige bedwantsen in de kamer aanwezig zijn.

Check nu de lades van het nachtkastje. Dit is het dichtstbijzijnde gebied gebied rondom het bed. Je kunt lades eruit schuiven en vervolgens de onderkanten controleren.

De volgende en laatste stap is je koffer op je frisse bedwantsen vrije bed zetten. Heb je geen beestjes gevonden op een van deze plekken? Dan heb je veel geluk gehad en heb je geen bedwantsen in je kamer!

Zie je deze vervelende en nare beestjes wel in je bed of kleren zitten. Ga dan naar de receptie en vraag om een schone, frisse kamer. Het kan natuurlijk zo zijn dat het probleem zich slechts in een kamer voordoet.

Het is zeker de moeite waard om je hotelkamer en je bed te controleren zodat je zeker weet dat je daarna volop van je vakantie kunt genieten!

Bekijk de video hieronder om te zien hoe deze man bedwantsen behandelt.

Onderzoek: Ben jij de jongste? dan heb jij de grootste kans om miljonair te worden

Gezin verdrinkt. 80 mensen staan op en gaan in een rij staan. Wat een helden!