in

Het nieuwste virale kledingstuk: een gescheurde panty van Gucci die voor 140 euro wordt verkocht

Gescheurde spijkerbroeken zie je vandaag de dag overal. Gucci besloot dit idee nog iets verder te ontwikkelen: gescheurde panty’s!

Normaal gesproken is een ladder in je panty wel het laatste wat je wilt overkomen. Echter, het merk Gucci heeft panty’s op de markt gebracht waarbij je hier geen zorgen over hoeft te maken. De panty’s zijn immers al geladderd.

Enige controverse of kritiek is Gucci niet vreemd, een paar weken geleden bracht het Italiaanse luxemerk spijkerbroeken met grasvlekken op de markt. De prijs? Maar liefst 680 euro.

Lees ook  Mondwater doodt corona

Nu zijn dus de panty’s viraal gegaan. Voor 140 euro kan de koper zich gelukkig prijzen met een paar gescheurde Gucci panty’s.

Dit is zeker niet de eerste keer dat dit type panty in de mode is. Dit is een klassieker in de rock- en punkwereld. Maar 140 euro per panty is het niet voor alle portemonnees weggelegd!

Lees ook  Kost wat, maar dan heb je ook wat: De duurste caravan van Nederland staat te koop!

Mocht je juist op zoek zijn naar panty’s die niet ladderen, zijn er gelukkig verschillende duurzame en gerecyclede panty’s te koop. Swedish Stockings is bijvoorbeeld een merk dat duurzame panty’s aanbiedt.

De meeste mensen op sociale media vinden de panty’s belachelijk. Maar, zoals een paar gebruikers zich afvragen: zeiden ze dat ook niet in het begin van gescheurde spijkerbroeken?

Coronavirus gaat misschien nooit weg, zelfs niet met een vaccin

Monique Smit mét mondkapje heeft ze er weer lekker losjes bijhangen