in ,

Hele foute foto’s van Sarah van Soelen gelekt, de nieuwe “vlam” André Hazes!

Nederland mocht vorige week kennis maken met de prachtige Sarah van Soelen. We leerde haar kennen door André Hazes die voor de zoveelste keer bij Monique Westenberg weg is gegaan om redenen die nog niet helemaal duidelijk zijn.

Wel gokken de meeste mensen dat het dit keer toch wel écht definitief moet zijn, anders is Monique wel héél vergevensgezind.

De roddel gaat dat de jonge zanger de moeder van zijn kind verlaten heeft voor een andere vrouw, net zoals toen met Bridget Maasland.

Lees ook  Je kunt nu een silicone voet kopen met ingebouwde vagijn – inclusief tenen, enkel en hiel

Zelf ontkend hij de geruchten tot nu toe dat er meer is tussen de twee dan vriendschap. Maar hij geeft ook aan dat hij meer dan vriendschap niet uitsluit, iets wat je niet snel zegt over iemand die alleen maar een vriend is natuurlijk.

Sarah van Soelen doet het goed voor de camera!
Maar Sarah zelf is natuurlijk niet bezig met al die roddels over haar. Het brengt haar wel een hoop bekendheid en dus ook meer volgers online op haar sociale media.

Lees ook  Deze mini vrachtwagen is hét speeltje voor de jongste truckers

Haar volgers op Instagram zijn al ruim verdubbelt sinds André in beeld is gekomen. En dat betekent dat er dus ook meer fijne kiekjes gaan komen.

De eerste komen al lang via ‘Shotbysud’, een Instagram-account die je hoogstwaarschijnlijk wel wil volgen mocht je meer van dit soort kiekjes willen bewonderen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SUD (@shotbysud)

Zien: Rachel Hazes haalt fors uit naar Monique! ‘Karma deed zijn werk’

Nog 2 maanden wachten met versoepelen!