in

HEFTIG: Fabiola betrokken bij ongeluk

Fabiola Volkers is naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk. Op social media deelt ze een heftige foto van haar ziekenhuisopname en dat zorgt voor een hoop reacties…

112Groningen.nl maakte vorige week al melding van het ongeval. Op de kruising van de Belgiëlaan en de Europalaan in het Groningse Stadskanaal vond donderdagavond een botsing plaats tussen twee auto’s, zo was op de site te lezen. “Een van de voertuigen wilde de weg oversteken en zag hierbij een auto op de kruisende weg over het hoofd. 1 vrouw raakte gewond. Beide auto’s zijn afgesleept.”

‘Niet fucking fake’
De gewonde vrouw blijkt realityster Fabiola, die in 2018 meedeed aan Temptation Island VIPS en daarna furore maakte als rapper. Op Instagram deelt ze een heftige foto van zichzelf bij de spoedeisende hulp. “Lieve volgers, ik wil jullie allemaal bedanken”, begint ze haar bericht ernaast.

Lees ook  Twee vermiste kinderen dood teruggevonden

“Bedankt voor alle lieve berichten die ik heb gekregen. Ik kan nu helaas niet iedereen beantwoorden, omdat ik rust moet nemen, en aan mezelf moet denken op dit moment.”

Fabiola wil eerlijk zijn tegen haar fans. “Maar ik wou jullie een keer de werkelijkheid laten zien, want Instagram is een fucking fake leven en dat ben ik niet. Bij deze veel liefde naar mijn fans en ik ga gauw iets terug doen voor jullie”, sluit ze haar boodschap af.

Lees ook  OM verdenkt man (32) uit Vriezenveen van mis bruiken nichtje

Reacties
Talloze bekende en onbekende volgers betuigen hun steun in de reacties op het bericht. Zo schrijft Michella Kox: “Beterschap lief!” Ook Tim en Melissa van Temptation Island zeggen met de influencer mee te leven.

Eerlijk
Fabiola wil de laatste tijd steeds vaker de waarheid laten zien op het volgens haar ‘fucking fake’ Instagram. Waar ze eerder nog om de haverklap choquerende video’s plaatste of zwaar bewerkte selfies, liet ze zichzelf onlangs nog zien zonder make-up. Dat is terug te zien in de video hieronder.

Politie zoekt mannen die meisje van 6 weken oud met dood bedreigden

80-jarige vrouw sterft na likje van haar kat in slaap