in ,

Heel veel kritiek op nieuwe foto van Famke Louise: ‘Je ziet letterlijk alles’

Famke Louise is afgelopen tijd enorm veel in de media geweest. Het begon allemaal met de #ikdoenietmeermee challenge waarbij ze haar jongere volgers aanspoorde om niet meer mee te doen met de coronaregels.

Helaas ging haar plan niet zo goed en ze liet allemaal maar de wereld zien dat het haar niet heel veel uitmaakt wat Nederland of de media van haar vindt.

Na dit hele incident was ze bij Jinek en besloot ze het toch goed te maken en met Diederik Gommers het een en ander te bespreken zodat ook de jongeren wat meer duidelijkheid krijgen over de regels rondom het coronavirus.

Lees ook  Samantha de Jong heeft een nieuwe vriend en dus werd het tijd voor een subtiele tattoo

Dit is inmiddels al weer een aantal weken geleden maar gisteren was er wederom enorm veel kritiek rondom Famke omdat ze een foto op instagram plaatste waar je wel héél veel op kan zien.

Op de foto zie je overduidelijk delen (waarbij er ergens zelfs een piercing doorheen zit) van Famke die eigenlijk niet zijn toegestaan op Instagram maar omdat ze het net op een bepaalde manier heeft bedekt is de foto waarschijnlijk nog niet verwijdert.

Lees ook  Er is nu kaas die gemaakt is van bacteriën uit de menselijke neus, navel en oksel

Iemand reageerde op de foto: “Waarvoor heeft dat topje eigenlijk zin?” En iemand anders zei: “Plant achter je heeft dikkere knoppen dan jij”.

Ook veel ouders zien niet bepaald blij met de foto omdat veel jonge kinderen haar volgen op Instagram.

Man met mes overvalt drogisterij in centrum Rotterdam – Partij Dildo’s meegenomen

Plan prominenten voor openen samenleving: ‘RIVM heeft onterecht angst aangewakkerd’