in

Heel Nederland vindt de bikinifoto van deze moeder geweldig – vanwege dit opvallende detail

Jordaan Kirkham had er erg lang over nagedacht om deze foto op Instagram te posten van haar en haar man, in het zwembad. Het voelde vreemd aan om haarzelf zo publiekelijk neer te zetten, maar tegelijkertijd had deze foto wel een speciale betekenis voor haar.

Uiteindelijk besloot ze het toch te doen – en schreef ze er uitleg bij waarom deze foto zo speciaal voor haar was.

Binnen enkele dagen, werd haar foto door duizenden mensen gezien en gedeeld – en Jordaan wordt nu door deze foto door mensen wereldwijd geprezen.

Jordaan had al haar hele leven lang last van overgewicht. Een jaar geleden, besloot ze af te vallen voor haar kinderen.

“Ik wil zoveel mogelijk tijd door kunnen brengen met mijn kinderen, en allerlei leuke activiteiten met ze kunnen doen,” vertelde Kirkham aan Inside Edition.

Lees ook  Moeder (33) die 4 familieleden verloor aan dezelfde ziekte, krijgt nu ook de diagnose…

Nu is Jordan al 58KG afgevallen – en heeft in een hele lange tijd niet meer zo weinig gewogen. Maar haar snelle gewichtsverlies heeft er wel voor gezorgd dat ze nu veel overtollige huid heeft, en vooral rondom haar buik. Ze maakt er soms grapjes over, maar verbergt haar lichaam wel het liefst voor iedereen.

Totdat ze deze foto op Instagram postte.

Ook al betekend deze foto veel voor Jordaan, twijfelde ze wel om dit te postte vanwege haar overtollig huid rondom haar buik.

“Dit is echt. Dit gebeurd er als je je hele leven last hebt van overgewicht,” zei ze. “Ik heb mijn huid niet verplaatst naar de zijkant.”

“Ik vond dat dit niet het doel was van de foto. Het doel van de foto was dat mijn man me optilde,” voegde ze hieraan toe. “Ik ben al zo lang niet opgetild, de laatste keer was toen ik nog klein was. Ik had mijn hele leven al last van overgewicht, en toen mijn man me kon optillen voelde dat echt aan als een overwinning.”

Lees ook  Monique reageert op emotionele liefdesbrief van André

Jordaan verloor haar gewicht door een gezond dieet, en door veel thuis te sporten met behulp van videos op tv. Nu weegt ze 80KG, en ondanks het overtollige huid rondom haar buik, is ze erg blij met haar lichaam en hoe ze eruit ziet.

Ze hoopt nu dat haar verhaal andere mensen inspireert om gewicht te verliezen en een gezondere levensstijl te leven. Maar ze voegt hier nog aan toe dat ze wil dat iedereen zich comfortabel voelt met hun lichaam – of ze nou dik, dun of veel huid met zich meedragen.

Mensen die weigeren mondkapje te dragen zijn gedwongen graven te graven voor corona slachtoffers

Deze winter blijven we lekker binnen! Samsung biedt namelijk nu een 219-inch tv aan