in

Heeft hij een kleine? Dit zijn de beste standjes

Mannen met een microsnikkel vertellen hoe het is om te leven met een piepkleine. “Er zijn een hoop posities die de gemiddelde persoon kan doen, waar die van mij te klein voor is, aldus Chris.”

Toen ik een paar dagen geleden gedachteloos door Instagram aan het scrollen was, kwam ik een plaatje tegen met de tekst: “Als je een slechte dag hebt, bedenk dan dat er vrouwen zijn die vanavond het moeten doen met een kleintje en doen alsof ze ervan genieten omdat het hun man is.” Het bijschrift ging verder: “Veel plezier met die USB-stickpikkie, schat.”

Maar voor mannen die een piepkleine hebben is dat grapje behoorlijk pijnlijk, net als het stigma waarmee je te maken krijgt als je een snikkel hebt die niet veel groter is dan een USB-stick.

Lees ook  NOSTALGIE. Deze 90s-rage maakt langverwachte comeback in zakjes chips

De definitie van een piepkleine is een snikkel waarvan de lengte in slappe toestand minder dan 2,5 standaard deviaties onder de gemiddelde snikkellengte ligt, wat neerkomt op een lengte van minder dan zes centimeter. Rond de 0,6 procent van de mannen heeft een piepkleine.

“Het is een zeldzaam verschijnsel,” zegt Dean Elterman, een urologisch chirurg bij het Toronto Western Hospital.

Elterman vertelt dat een piepkleine snikkel al gediagnosticeerd kan worden in de vroege kinderjaren; ze komen vaak voor wanneer de foetus in de baarmoeder niet genoeg testosteron krijgt.

Als er op jonge leeftijd al een diagnose wordt gesteld, is het mogelijk om testosteroninjecties te geven zodat de snikkel mogelijk groter wordt, maar Elterman zegt dat dit na de puberteit niet meer effectief is. Zalfjes, injecties en pillen die je online koopt, zullen ook niet helpen.

Lees ook  Kind (5) op step overleden door aanrijding in Staphorst

En als het gaat om snikkel vergrotende operaties, zegt Elterman dat mannen met een piepkleine snikkel dit vaak ook zien als de oorzaak van andere problemen in hun leven, “zoals relatieproblemen, depressie en een gebrek aan zelfvertrouwen.

” Een operatie lost niet per se al die problemen op, zegt hij, en zal niet alle psychische problemen genezen.

“Je moet echt de hele persoon behandelen, en niet alleen de snikkel,” aldus Elterman. Hij raadt mannen met een piepkleine aan om de volgende posities te gebruiken als ze onder de dekens duiken.

1. Op zijn hondjes

2. De schaar

3. The Stand

4. De lepel

Emily (101 jaar) sterft na het breken van haar benen nadat verpleegster haar uit bed gooit

21-jarige dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat gewaagde foto’s