in

Heb jij een Ram in je leven? 5 redenen waarom jij jezelf gezegend moet voelen!

Heb jij nog geen Ram in je leven? Dan is het nu tijd hier verandering in aan te brengen.

De Ram is één van de fijnste sterrenbeelden om in je leven te hebben. Ze staan bekend om passie en een sterke persoonlijkheid.

1. De Ram is erg passievol en leuk in omgang

Een Ram is altijd bezig om hun leven meer spanning te geven. Ze stromen over van energie, zijn dynamisch en hebben goed contact met hun innerlijke kind. Plezier en enthousiasme zijn kernwoorden in het leven van een Ram.

Ze geven er ook niet om wat anderen van hun vinden, zolang iedereen maar gelukkig is en geniet. Regels zijn er om gebroken te worden, je loopt dus wel het risico om zo nu en dan in problemen te raken. Maar voor die prijs krijg je een hoop terug!

2. Eerlijkheid gaat hand in hand met de Ram

Een Ram zal altijd zeggen wat hij denkt. Ook over jou, daarom hoef je nooit te twijfelen aan jullie vriendschap. Ze laten je weten wanneer ze iets wel of niet leuk vinden. Geheimen hebben ze niet en ze komen altijd voor je op.

3. De Ram heeft een sterke wil

Zo vastberaden als een Ram is zul je ze niet snel tegenkomen. “Wat ik niet kan, kan ik leren!” zul je een Ram vaak horen zeggen. Wanneer zij ergens aan beginnen zullen ze ervoor vechten dit te laten slagen. Dat gaat natuurlijk ook gepaard met een hoop koppigheid

.4. Spontaniteit en avontuur

Wanneer een Ram te lang in hetzelfde schuitje zit krijgt deze kriebels. Kriebels om nieuwe dingen te proberen. Het leven is een groot avontuur, dat zul jij dan ook merken wanneer je een Ram als vriend(in) hebt.

5. Loyaliteit

Een Ram als vriend, is als een vriend voor het leven. Geheimen bewaren ze als de beste en ze zullen jouw vertrouwen nooit schenden. Een Ram kun je op bouwen door dik en dun!

Onderzoek toont aan: Thuisblijven en voor de kinderen zorgen is veel zwaarder dan gaan werken!

Roy Donders heeft een nieuwe liefde