in

Hartverscheurende foto’s tonen hoe baasje graf graaft voor hond terwijl dier toekijkt

Een Amerikaanse schrijver heeft op Twitter hartverscheurende beelden gedeeld. Daarop is zijn vader te zien terwijl hij een graf graaft voor zijn hond terwijl het dier toekijkt. De man uit Virginia had van de dierenarts te horen gekregen dat de hond een spuitje moest krijgen.

Volgens Franklin Hardy uit Los Angeles had de dierenarts zijn vader gebeld om te zeggen dat de hond uit zijn lijden verlost moest worden en dat hij daarvoor langs zou komen. “Mijn vader groef alvast het graf van de hond en liet hem toekijken”, zegt de man verbouwereerd. “Toen de dierenarts uiteindelijk arriveerde en de hond onderzocht, bleek het vals alarm te zijn.

Lees ook  Lichaam gevonden van dode vrouw in Scheveningse Bosjes - Ernstig verminkt

Hij was toch gezond.”“Geschift”Volgens Hardy is alles aan het verhaal “geschift”. “Waarom vertelde de dierenarts het slechte nieuws over de telefoon?”, vraagt hij zich af. “Geen idee. Maar toen ik mijn vader suggereerde dat de man misschien niet zo een goede dierenarts was, antwoordde die dat hij dat wél was.

Lees ook  Tunahan Kuzu opgepakt door Israëlische soldaten

En toen ik hem vroeg waarom hij het dier had laten toekijken terwijl hij zijn graf groef, zei hij dat het de hond niet leek te storen. “Ik had het er eigenlijk lastiger mee”, klonk het.De tweet verspreidde zich snel over het internet. “Ik ben er kapot van”, klonk het onder meer in de commentaren. “Kijk naar de uitdrukking op het gezicht van de hond.”

61-jarige oma bevalt zodat haar homoseksuele zoon en echtgenoot een baby kunnen hebben.

Busra verliest aanstaande man, broertjes en neef bij crash A12: ‘Wat moet ik zonder jullie?’