in

Haar ouders hebben 31 jaar tegen haar gelogen – toen ze een oude foto zag ontdekte ze de waarheid

Stel je voor dat je je hele leven gelooft in één ding … alleen om iets te ontdekken dat je hele wereld op zijn kop zet.

Dat was precies wat er gebeurde met de 31-jarige Silvina Martinez Pintos. En sinds ze zich realiseerde dat haar leven een leugen was, vroeg ze om hulp op Facebook.

Silvina Martinez Pintos zat thuis in Mar del Plata, Argentinië, voor haar computer.

De 31-jarige bekeek oude familiefoto’s op Facebook – toen ze een detail opmerkte dat alles veranderde.

Ze merkte dat haar moeder niet zwanger was op de foto’s.

Het vreemde ? Silvina werd slechts een paar weken nadat de foto was genomen geboren.

Silvina had haar vermoedens, maar de openbaring kwam als een schok. Ze besefte zonder enige twijfel dat ze eigenlijk geadopteerd was – en besloot om haar ouders te confronteren.

11 dingen die gelukkige stelletjes doen voordat ze gaan slapen

“Het was heel moeilijk om de waarheid te achterhalen, omdat ik dit altijd vermoedde en ze dit aan mij bevestigden maar zonder me meer details te geven,” schreef Silvina Martinez Pintos op Facebook.

Alle Silvina werd verteld dat ze om 11.30 werd geboren, dat haar biologische moeder op dat moment 16 jaar oud was en dat de arts die haar de wereld in hielp, Ricardo Carminatti heette. In een bericht op Facebook, dat duizenden keren is gedeeld, heeft Silvina om hulp gevraagd zodat ze de waarheid kan achterhalen.

“Mijn pleegmoeder weet niets anders (of wil me niet meer vertellen), mijn adoptievader is overleden en ik wil weten wat er is gebeurd: of ze me in de steek lieten, of ze me verkochten,” schreef Silvina Martinez Pintos op Facebook .

Wie was ‘The Falling Man’ op de iconische foto van 11 september 2001

Tegelijkertijd zegt Silvina dat ze haar biologische ouders niet beoordeelt. Ze wil gewoon meer weten over de vrouw die haar heeft gebaard, of ze broers en zussen heeft en waarom ze werd opgegeven voor adoptie.

“Ik moet weten om door te kunnen gaan met mijn leven en dit verhaal dat te maken heeft met mijn identiteit,” schreef Silvina Martinez Pintos op Facebook.

Vergeet niet om Silvina’s verhaal te delen en haar te helpen zoeken naar haar biologische moeder!

Vergeten baby dood in auto

Moeder moedigt alle ouders aan om hun kinderen te vaccineren na de dood van jonge dochter