in

Glennis Grace in tranen om reacties na breuk: ‘Nooit van mijn leven verwacht’

Zangeres Glennis Grace (42) is diep geraakt door de liefdevolle reacties op het nieuws over haar breuk met vriend Lévy Simon.

In een dankwoord aan haar fans op YouTube houdt ze het niet droog. ,,Ik had serieus nooit van mijn hele leven verwacht dat mensen zo kunnen meeleven met iemand.’’

Ze noemt de reacties in haar allereerste vlog ‘hartverwarmend’. ,,Ik ga echt door een kutperiode, maar dit soort berichten helpt mij er fucking goed doorheen’’, zegt een emotionele Glennis. ,,Al huil ik nu wel; dat is wel iets wat mij heel blij maakt vanbinnen in ieder geval.’’

Onder de video over haar breuk regende het de afgelopen week hartjesemoji’s en sterktewensen. De zangeres, die ruim 68.000 volgers heeft op Instagram, had niet verwacht dat haar statementvideo daar zoveel zou losmaken.

Lees ook  'Bijna niemand hoeft last te hebben van hooikoorts'

,,Ik dacht: het wordt misschien 5000 keer gekeken, maar het is inmiddels bijna al 60.000 keer bekeken. Dan denk ik… wauw’’, aldus Glenda, zoals ze eigenlijk heet.

Ze benadrukt dat niet de cijfers haar ontroeren, maar de reacties. ,,Van mensen die het niet hadden verwacht, die ons als een powerkoppel zagen. Heel heel liefde. Ik denk dat liefde sowieso alles overwint, in welke donkere periode je ook zit.’’

Kinderwens
Grace en vriend Lévy (26), tevens haar gitarist, hadden drie jaar een relatie. Ze gingen twee maanden geleden al uit elkaar, maar Glennis wilde het nieuws vorige week pas bekendmake.

Lees ook  Wandelaar doet lugubere vondst in droogstaande uiterwaarden bij Nijmegen

Glennis zei vorig jaar nog dat ze binnen twee jaar hoopte een kindje te krijgen met de zestien jaar jongere Lévi; een leeftijdsverschil waarvan ze overigens niets zei te merken.

,,Ik wil aan iedereen laten weten dat wat ik voor hem voelde heel erg oprecht was’’, zei Glennis vorige week.

,,En dat is nog steeds heel oprecht, want ik houd nog steeds heel erg van hem. Maar op dit moment geldt het gezegde: houden van is ook loslaten.’’

Drie puppy’s in kinderrugzak achtergelaten: ‘De navelstreng zat er nog aan’

Meisje (14) stopt pasgeboren baby in vriezer