in

Glennis: ‘Als ik Monique was, zou ik André nooit terugnemen!’

Glennis Grace zou er niets van begrijpen als Monique Westenberg en André Hazes inderdaad weer een stelletje vormen.

In de nieuwste Weekend vertelt Glennis dat ze als ze Monique was dat zelfs omwille van zoontje André junior niet zou doen…

”Ik kan geen uitspraken over hen doen, maar ik zou André zelf niet meer hebben teruggenomen, nee,” vertelt ze in het weekblad.

”Hij is gewoon verliefd geworden op iemand anders, en dat kan gebeuren. Ik weet ook dat het al langer daarvoor niet zo goed ging tussen André en Monique, dat heeft heel Nederland kunnen zien. Maar eenmaal weg is weg, dan kom je er bij mij niet meer in hoor.”

De zangeres vindt dus zelfs dat ze het niet voor zoontje André junior zouden moeten doen. ”Ook niet nee. Je moet niet bij elkaar komen of blijven voor de kinderen.

Dat is iets waar ik heel erg tegen ben. Of je bent gelukkig met elkaar en je kunt daarom je kinderen ook gelukkig maken, of je gaat uit elkaar en dan moet je er omwille van de kinderen voor zorgen dat je goed met elkaar op kunt blijven schieten.”

8-jarig jongetje uitgehongerd en in kist gestopt

Glennis vraagt zich af of de relatie van André en Bridget, waar onlangs na drie maanden een einde aankwam, het zonder de spotlights wel had overleefd.

”Misschien wel, misschien niet. Ik weet wel dat André gewoon een dolle hond is. Hij moet gewoon even alleen blijven, een beetje om zich heen kijken en plezier maken.

Hij is hartstikke jong wat dat betreft, hij is gewoon nog een wildebras. En dat moet ‘ie maar even blijven ook.”

Glennis is André sinds zijn nieuwste mediastorm nog niet tegengekomen, maar wat zou ze tegen hem zeggen?

”Ik sla hem altijd en dan is het van: ‘Wat doe jij nou allemaal in je leven?’ Ik schud hem altijd even flink door elkaar en dan moet hij heel erg lachen.”

Thuis
André en Monique kunnen het nog altijd goed vinden samen. Dinsdagavond deelde de zanger opnieuw filmpjes vanuit het huis van Monique en werd duidelijk dat de kleinste Dré zeker opgroeit met de muziek van zijn opa!

Opvallend is dat André net als maandag opnieuw in het huis van Monique was. Sterker nog, hij noemt het al zijn thuis.

Kans op ‘witte donderdag’

”Ben een uurtje later thuis,” schreef André bij een foto vanuit de sportschool vlak voor hij zijn Instagram Stories postte.

André slaapt weer bij Monique
André werd vorige week algesnapt toen hij de nacht doorbracht bij zijn ex Monique Westenberg. Dit bleek uit exclusieve foto’s die de Telegraaf/Privé in handen heeft.

Monique kwam vorige week dinsdag terug uit Curaçao, waar zij een lange tijd vakantie vierde met haar zoontje. Ook André was op het eiland te vinden met zijn band.

Volgens vele verhalen en beelden die Shownieuws exclusief kon uitzenden, zouden de twee het weer erg goed met elkaar kunnen vinden.

Zo goed zelfs, dat André direct na haar thuiskomst al de nacht bij (en met?) haar heeft doorgebracht.

Volgens Privé gingen de gordijnen pas tegen twaalf uur s’middags open en kwam André toen naar buiten. Met capuchon op sprintte hij van de voordeur naar het portier van zijn auto.

Toen hem werd gevraagd of alles weer goed was met Monique, reageerde André enkel met een lach. Een veelzeggende, volgens degene die André spotte.

‘Rico en Gaby Blaaser hadden affaire’

De zon gaat weer schijnen voor Leontine Borsato