in

Gezin vlucht naar bungalowpark ’na terreur Marokkaans Nederlandse jongeren’

Een Zoetermeers gezin uit de wijk Noordhove wordt dusdanig geterroriseerd door een groep jongeren van Marokkaans Nederlandse afkomst dat de slachtoffers met hulp van de gemeente zijn ondergebracht in een bungalowpark.

Coalitiepartij Lijst Hilbrand Nawijn spreekt van ’een ernstige vorm van terreur’. ,,Een verkeersruzie heeft er toe geleid dat een groep Marokkaanse Nederlanders bij de woning van het gezin tot vier keer toe de ruiten heeft ingegooid.

Lees ook  ‘Fitgirl’ Dionne Stax laat zien hoe ze aan dat strakke lichaam komt

Enkele stenen belandden in de huiskamer, vlakbij de twee kinderen”, zegt fractievoorzitter Nawijn, die contact heeft met het gezin.

Volgens de LHN is de politie ingeschakeld, maar die zou niet meer doen dan ’een kijkje nemen en af en toe door de straat patrouilleren’.

,,Er is geen enkel teken van een opsporingsactie”. De partij heeft schriftelijke vragen gesteld, waarin waarnemend burgemeester Lokker wordt opgeroepen ’per direct op te treden’. Ook vraagt Nawijn of de gemeente van plan is voor andere huisvesting te zorgen.

Lees ook  Dit zijn de gevolgen van een tijdje geen s*ks hebben

Dinsdag luidde de landelijke politievakbond ACP de noodklok omdat wijkagenten in de knel komen door spanningen in de samenleving. ,,Het kan zo niet langer”, zo meent ACP-voorzitter Gerrit van de Kamp.

Echtpaar in rolstoel overvallen door koppel met kindje in buggy

’Getrouwde docente (33) had s*ks met 15-jarige leerling’