in ,

Vrouw blijft dagen binnen – Gevaarlijk mysterieus beest in boom blijkt croissant te zijn

Een Poolse dierenhulporganisatie kreeg deze week een mysterieuze oproep binnen, over een vreemd beest dat in een boom op de loer zou liggen.

“Mensen openen hun ramen niet meer of gaan niet naar buiten, omdat ze bang zijn dat het hun huis binnensluipt”, meldde een panikerende beller. Uiteindelijk bleek het gevaarlijke dier een onsmakelijke croissant te zijn.

Het was de Krakow Animal Welfare Society die de ‘dringende’ oproep binnenkreeg: “Het zit al twee dagen in een boom aan de overkant van het huis!

Mensen openen hun ramen niet meer, omdat ze bang zijn dat het hun huis binnengaat. Het is bruin”, gaf een bijna hysterische vrouw door aan een dierenwelzijnswerker.

Lees ook  ”Lastige eter?” Volgens de wetenschap je gewoon een fijnproever

Die suggereerde dat het misschien om een roofvogel zou kunnen gaan. De beller ontkende dat en beweerde dat het om een “lagune” ging. Achteraf bleek dat ze een leguaan bedoelde.

Toch gingen enkele diereninspecteurs even langs. Het was onwaarschijnlijk dat een reptiel de koele lentetemperaturen in Krakau zou kunnen overleven, maar het kon misschien gaan om een achtergelaten huisdier.

Bij aankomst zagen de dierenwerkers het dier zonder kop en ledematen in de boom: het bleek namelijk om een croissant te gaan. Iemand had de koffiekoek waarschijnlijk uit het raam gegooid om een vogel te voederen.

Lees ook  Vrouw doet oproep - Wie wilt mij zwanger maken?

De dierenorganisatie kon gelukkig smakelijk lachen met het voorval. De vereniging benadrukte dat dit incident mensen vooral niet mag ontmoedigen om een verwaarloosd of achtergelaten dier te melden.

De dierenorganisatie kon gelukkig smakelijk lachen met het voorval. De vereniging benadrukte dat dit incident mensen vooral niet mag ontmoedigen om een verwaarloosd of achtergelaten dier te melden.

Stagiaire van kinderdagverblijf in Breda positief getest, maar geen corona: ‘Was helemaal in shock’

Koppel vindt giftige slang tussen sla van de Aldi