in

Getrouwde vrouw neemt break voor s*ks met vreemden

Als je al 17 jaar getrouwd bent, is de kans op een dip aanwezig. Dat ondervond schrijfster Robin Rinaldi aan den lijve.

Ze wilde na al die jaren maar al te graag het bed induiken met vreemden, dus in overleg met haar partner was dat wat ze deed. De twee namen een break van een jaar om even flink de bloemetjes buiten te zetten.

Bedpartners
Volgens Rinaldi ‘ontbrak haar huwelijk aan spontaniteit en passie’, zo schrijft Metro UK. Zij en haar man besloten daarom, in goed overleg, een break van een jaar te nemen.

Naast de ontbrekende spontaniteit en passie, wilde de schrijfster vooral een jaartje pauze omdat ze in haar hele leven pas vier bedpartners had gehad. Ik haar boek schrijft ze: ‘’Ik weiger mijn graf in te gaan met slechts vier bedpartners.’’

Lees ook  Heb jij een broer? 9 redenen waarom hij de belangrijkste man in je leven is

Samen met haar man Scott bedacht Robin drie regels voor hun ‘tussenjaar’. Allereerst was slapen met wederzijdse vrienden verboden. Verder mochten ze niet verliefd worden en was onveilige s*ks uit den boze.

Verliefd
Robin ging op zoek naar potentiële bedpartners. Om te beginnen plaatste ze een advertentie op een datingwebsite, de omschrijving van haar profiel luidde: ‘Ik ben een 44-jarige, hoogopgeleide, aantrekkelijke vrouw in een open huwelijk.

Ik ben op zoek naar mannen met een leeftijd tussen de 35 en 50 jaar, die mij willen helpen bij het ontdekken van mijn seksualiteit.’

Lees ook  65-jarige vrouw mishandeld in park

In een jaar tijd deelde de schrijfster de lakens met tien mannen en twee vrouwen, Robins tussenjaar was dus geslaagd.

Of dit verhaal een goed einde heeft? Voor Robin wel, haar man Scott kwam er iets slechter uit. De schrijfster werd namelijk verliefd op een van de mannen die zij tijdens haar sabbatical ontmoette. In haar boek noemt ze deze man ‘Alden’.

‘’Toen ik Alden weer zag na mijn tussenjaar, was er geen weg meer terug. Ik was smoorverliefd.’’ Robin heeft inmiddels al vijf jaar een (monogame) relatie met Alden.

Over haar ‘tussenjaar’ schreef Robin het boek ‘The Wild Oats Project’. In Nederland wordt het boek uitgegeven onder de naam ‘Mijn man en mijn minnaars‘.

Scheet van passagier leidt tot noodlanding vliegtuig

Vrouw doet oproep – Wie wilt mij zwanger maken?