in

Gestoorde maniak nog niet klaar om vader te worden. Giet benzine over zijn zwangere vriendin en laat haar voor dood achter.

De maanden voor de komst van een baby zouden vreugdevol en vol spanning moeten zijn. De meeste ouders zijn een beetje zenuwachtig over de veranderingen die een baby met zich brengen, maar dat is allemaal snel vergeten van zodra de baby er is.

Een man keek echter minder uit naar de komst van zijn baby. Omdat hij niet klaar was om vader te worden, haalde hij zich met zijn vreselijke daden de woede van de gemeenschap op de hals.

Lees ook  Anouk heeft zich laten steriliseren:

Andrea Grinage was 33 weken zwanger toen haar vriend besloot om een einde aan haar zwangerschap te maken. Hij goot benzine over haar en stak haar in hun appartement in brand.

Grinage liep in brand de straat op. Daar werd ze geholpen door de buren totdat de hulpverleners arriveerden.

Als bij wonder overleefde de vrouw de verschrikkelijke aanval. Gelukkig kon de politie de dader snel lokaliseren en aanhouden.

Lees ook  Bijzonder gruwelijk! Moeder laat haar zoontje van 8 jaar zijn eigen braaksel opeten, geeft hem alleen maar kattenvoer als eten, verbrand hem met sigaretten en dat allemaal om een schokkende reden

Haar snelle denken redde niet alleen haar leven, maar ook dat van het ongeboren kind. In het ziekenhuis beviel Grinage, zeven weken te vroeg, van een babymeisje. De baby kreeg de naam Journey. Grinage en Journey zijn echter nog wel in kritieke toestand. De vader van Grinage liet wel weten: “Journey stelt het goed. Ze heeft vijf van alles en we zijn gezegend.”

DEEL dit verhaal met iedereen die je kent!

Vrouw ontdekt dat echtgenoot haar bedriegt. Maar haar briljante wraak doet hem dat berouwen.

Jongetje van 11 is openhartig over waarom hij een 4-jarige in koelen bloede vermoordde.