in

Gert Verhulst noemt relatie met Josje Huisman ‘de grootste fout van zijn leven’

Gert Verhulst is al 11 jaar gelukkig met zijn Ellen Callebout (zie foto) en Josje Huisman is in blijde verwachting van haar eerste kind met geliefde Cle. Maar nog niet eens zo heel lang geleden waren Gert en Josje stapelverliefd. En daar heeft Gert naar eigen zeggen spijt van.

Want hoewel Gert nu weer heel blij is met Ellen ging het een tijdje minder tussen de twee. Zo slecht dat het uit ging en de Studio 100-ster verliefd werd op K3’s Josje. Zijn vriendin Ellen vertelt openhartig over die pauze en haar hartzeer tegenover het Vlaamse Humo.

Verliefd
“Ik ben daar nuchter in: je kunt niet kwaad zijn op iemand omdat hij verliefd is op een andere vrouw. Je kunt gevoelens niet tegenhouden. Gert was daar eerlijk en open over en ik heb hem gezegd: ‘Volg je gevoel.’ Ik heb niet voor hem gevochten en ik denk niet dat ik dat had moeten doen. Ik heb er geen spijt van hoe het gelopen is. Misschien hadden we die breuk ook nodig”, zegt Ellen.

Misstap
Toch kan ze het niet laten tussen neus en lippen door te melden dat Gert enorme spijt heeft van zijn kortstondige relatie met Josje. “Nu doet het me niks meer, maar toen hoefde ik geen ‘Oya Lélé’ te horen. Het hielp dat Gert enorm veel spijt had van zijn misstap. ‘De grootste fout van mijn leven,’ klonk het oprecht.”

Chic? Niet echt. Maar we hebben zo het vermoeden dat Josje geen nacht meer wakker ligt van de Belg.

Dít kun je het best doen als je keelpijn hebt (en deze 5 dingen juist niet)

Jonge bruid sterft 3 dagen na droomhuwelijk met liefde van haar leven in hospitaal.