in

Georgina Verbaan deelt intiem kiekje met nieuwe vriendin!

Georgina Verbaan woont in Amsterdam. Ze had van 2003 tot maart 2008 een relatie met Jort Kelder. Verbaan kreeg in 2010 een dochter met trompettist Rob van de Wouw.

Een aantal maanden geleden kwam daar ineens het nieuws dat de brunette een vriendin had, Maartje Wortel! Maar wie is dat nu precies? Ze publiceerde korte verhalen in de literaire tijdschriften Passionate Magazine, De Brakke Hond en De Gids.

Lees ook  Susan brak haar nek en schouders: 'Zwemmen in ijskoud water verdooft mijn pijn'

Haar columns verschenen in NRC Next en Trouw. Ze debuteerde in 2009 met de verhalenbundel Dit is jouw huis bij De Bezige Bij. In 2011 verscheen haar eerste roman Half Mens, waarvoor zij genomineerd werd voor de BNG Nieuwe Literatuurprijs.

Onderwerp van Half mens is een Amerikaanse taxichauffeur die een Nederlands meisje aanrijdt. Inspiratiebron voor het boek was een artikel over de psychische stoornis BIID (Body Integrity Identity Disorder). In 2014 verscheen eveneens bij de Bezige Bij het goed onthaalde IJstijd.

Lees ook  Peuter valt in kanaal en verdrinkt

In 2015 kwam bij de opstartende uitgeverij Das Mag de verhalenbundel Er moet iets gebeuren uit. Er volgen naast goede recensies ook nominaties voor de Fintro Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs.

Georgina Verbaan deelt intiem kiekje

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Pijnlijk: Sylvana Simons uitgekotst in buitenlands nieuwsprogramma!

Jajaaa, Luizenmoeder Jennifer Hoffman laat niets aan je verbeelding over!