in

Gemene advocaat jaagt wasbeer van zijn boot en laat hem gewoon verdrinken in de oceaan.

Waarschuwing: Heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Een advocaat uit het Amerikaanse Florida bekende dat hij een wasbeer van zijn boot jaagde en het arme diertje gewoon in de zee liet verdrinken.

Thomas Cope postte een video op Facebook waarin hij het diertje dat op zijn boot verdwaald was geraakt een ‘afvalpanda’ noemde en het probeerde weg te jagen.

“Maak dat je van mijn boot bent!”, riep de advocaat naar het beestje. Dan horen we hem zeggen: “We zullen het gewoon van de boot moeten duwen.”

Lees ook!
Huisbaas hoort mysterieus geluid uit binnenkant muur – verwijdert baksteen en springt snel achteruit

Terwijl Cope het diertje probeert af te schrikken, verliest het zijn griep en valt in het water. “Tot ziens, sukkel”, roept de gemene man.

De wasbeer, die wanhopig in het water peddelt, zou het niet overleefd hebben. Nadat de video online begon te circuleren en ook de dierenbescherming het onder ogen kreeg, bracht Cope een verklaring naar buiten.

“Het dier rende door de boot en gromde, waardoor het voor mij en mijn vriend onmogelijk was om de boot te besturen”, schreef Cope.

Lees ook!
Uitvinder labradoodle: ik creëerde een monster

“Wetende dat wasberen agressief en onvoorspelbaar kunnen zijn, was de enige realistische optie om de wasbeer van de boot af te krijgen.”

Dit is wel een erg gemakkelijke uitleg, dunkt ons. Er waren tal van andere opties om het leven van het dier niet in gevaar te brengen.

Hopelijk komt deze advocaat er niet zo gemakkelijk vanaf. DEEL dit bericht als ook jij vindt dat deze man gestraft moet worden.

Vuilnisman redt katje uit vuilnisbak dat onder de plakkerige sproeischuim zat.

Hoogbejaarde man (98) in Krimpen aan den IJssel vastgebonden en beroofd in eigen woning.