in

Gemaskerde inbreker breekt door het raam in het huis in. Seconden later ziet de schoft zijn vergissing in.

De laatste jaren horen we alsmaar vaker over inbraken. Het lijkt wel alsof dieven de wet en de politie niet langer vrezen.

Er wordt zelfs ingebroken op klaarlichte dag, recht onder de neus van geschokte buren en voorbijgangers. Het tuig wordt alsmaar brutaler.

Maar dat zorgde er ook voor dat deze huiseigenaars alsmaar meer zorgen dragen voor de veiligheid van hun huizen. Meer mensen laten een alarm installeren, stellen bewakingscamera’s op en letten erop dat hun deuren goed afgesloten zijn als ze even weg zijn.

De huiseigenaar in de onderstaande video ontwierp een ingenieuze valstrik voor de lokale criminelen. Het was niet misschien helemaal zo bedoeld, maar het resultaat bracht miljoenen mensen aan het lachen.

Lees ook  15 zon-genieters die zeiden ‘Oh nee hoor, ik verbrand nooit in de zon’

In een Facebookvideo van Gery Rodney Prince filmt een bewakingscamera een man met een zwarte broek en sweater met kap die een poging doet om in te breken in de garage van Gery.

De man kijkt rond voor mogelijke getuigen en forceert dan een van de tijdelijke ramen open. De inbreker dacht wellicht dat hij het perfecte plan had om de spulletjes in het huis te stelen. Heel wat inbraken gebeuren overigens langs de garage. Aanvankelijk heeft hij wat moeite om het raam open te breken, maar dan slaagt hij er toch in om in de garage binnen te sluipen.

Lees ook  Yolanthe openhartig over privéleven: ‘We denken aan adopteren’

Maar het bleek allemaal een “valstrik” te zijn.

De garage leidde niet naar het huis, maar is gewoon een halfopen plek met een eigen entree en uitgang. We zijn er zeker van dat de dief zich ontzettend dom gevoeld moet hebben. Al dat werk voor niets!

We kunnen alleen maar hopen dat deze dief zijn criminele ambities ondertussen opgeborgen heeft!

BEKIJK DE HILARISCHE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN!

Jantje ziet papa de verboden daad doen met babysitter – Zijn reactie aan de ontbijttafel is onbetaalbaar.

Paula (37) sterft op eerste dag vakantie