in

Gedumpte vrouw neemt wraak op ex met zijn puppy: haar daad doet het internet koken van woede

Kleine kinderen uiten zich meestal op een negatieve manier wanneer ze hun zin niet krijgen. Dan beginnen ze te schreeuwen, huilen, zeggen lelijke dingen en soms vernielen ze zelfs dingen. Maar dit gedrag is enkel iets voor hun kindertijd… hopelijk ten minste.

Tegen de tijd dat we wat volwassener worden, zouden we moeten beseffen dat dit gedrag niet geaccepteerd mag worden.

Helaas is dit niet altijd het geval. Een vrouw in South Carolina was zo boos na de breuk met haar vriend dat ze besloot om hem een lesje te leren. Het onderwerp van haar straf was echter een onschuldige hond.

Wat ze deed was zo wreed dat het tranen in mijn ogen bracht toen ik las over deze arme hond.

De vrouw, Elizabeth James uit South Carolina had een breuk te verwerken met haar vriend. Deze breuk nam ze echter zeer negatief op.

Haar ex-vriend liet hun Mastiff hond bij haar achter dus om hem een lesje te leren besloot ze om de hond te straffen.

Ze gaf geen eten en drinken meer aan de hond, waardoor de hond al snel heel wat gewicht verloor. Op de duur zag de hond er graatmager uit.

Wat nog erger was, is dat James verder bleef zorgen voor de andere honden, terwijl zijn eigen hond, Champ, verhongerde.

Lees ook!
Een meisje keert terug van vakantie en neemt de zwerfhond mee die altijd aan haar zijde was

De arme Champ werd in augustus gevonden door leden van de dierenbescherming nadat een voorbijganger de hond had opgemerkt.

De vrouw die de arme hond bijna dood folterde door hem uit te hongeren werd gearresteerd. Elizabeth James wordt vervolgd voor dierenmishandeling in South Carolina. Dat meldt ABC 8.

“Onmenselijke behandeling van dieren kan op geen enkele manier worden getolereerd”, zei Sheriff Don Reynolds volgens een rapport aan het Laurens County Sheriff kantoor. “Geen enkel dier zou zonder water of eten mogen zitten.”

Toen de arme stakker werd gered leefde hij nauwelijks nog, en hij woog nog niet de helft van zijn normale gewicht. Bovendien was hij zwak en volledig bedekt onder de maden, zelfs in zijn muil.

Het goede doel Rescue Dogs Rock NYC kwam onmiddellijk naar het asiel waar Champ werd opgevangen en startte een inzamelactie om de kosten voor zijn zorgen te kunnen betalen. Meer dan 400 mensen doneerden bijna 11.500 dollar voor deze lieve hond.

De dierenredders deden een uitstekende job. Week na week kon je zien welke grote vooruitgang Champ maakte.

Oprichter van Rescue Dogs Rock NYC, Jacqueline O’Sullivan, schreef op Facebook: “Een week verder, en hij stelt het beter. Hij is bezig met fysieke therapie en zijn rode bloedcellen zijn zich terug aan het herstellen” zei O’Sullivan aan People.

Lees ook!
Een meisje keert terug van vakantie en neemt de zwerfhond mee die altijd aan haar zijde was

Traag maar zeker was Champ terug de oude. Na weken gruwelijke foltering te hebben doorstaan is hij opnieuw gezond. Toen hij opnieuw sterk genoeg was om de organisatie te verlaten, was een lieve adoptiefamilie klaar om hem in huis te neme.

Een Facebookbericht die werd gepubliceerd op 12 oktober kondigde aan dat Champ eindelijk een nieuwe thuis heeft gevonden. Nooit opnieuw zou hij moeten lijden.

Champs nieuwe familie
“Vandaag begint mijn leven opnieuw bij mijn nieuwe familie!” staat op het Facebookbericht. “Ze werden zeer zorgvuldig gekozen aangezien ik redelijk bekend ben en iedereen het beste voor me wilt. Ik garandeer je allen dat ik het allerbeste krijg!”

“Ze komen deze namiddag, dus ik hou je op de hoogte! Ik kan niet wachten om hen te zien.”

Wat een geweldig nieuws dat Champ eindelijk de familie heeft gekregen die hij verdient. Hoe kunnen mensen zo wreed zijn om zo’n lieve hond zo te behandelen?

Ik hoop echt dat Elizabeth de straf krijgt die ze verdient, en nooit nog nabij een hond komt.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook zodat meer mensen kunnen zien hoe Champ het momenteel doet, en ook het geweldige werk van deze dierenredders kunnen waarderen!

Straathond die een liefdevol huis heeft gekregen, ziet iets bij het hek en leert baasje een belangrijke les

Meghan’s prachtige eerbetoon aan Prinses Diana: Kijk naar het verborgen detail